9e luisterdag Oost Nederland zaterdag 1 februari 2020

Alles over niet-commerciele events (zoals de DDIY), van mee te nemen spullen tot carpoolen

Moderator: Beheerdersteam

Forumregels
Zelbouwaudio.nl draagt evenementen een warm hart toe en is erg dankbaar voor eventuele donaties die eruit voortvloeien, maar is er op generlei wijze bij betrokken. De verantwoordelijkheid voor evenementen ligt dan ook bij de organisatoren ervan, ongeacht hun rol op deze website.
Gebruikersavatar
Barry2001
Algemene moderator
Berichten: 12301
Lid geworden op: zo 22 mar 2009, 16:57
Locatie: Hengelo

9e luisterdag Oost Nederland zaterdag 1 februari 2020

Berichtdoor Barry2001 » za 07 dec 2019, 11:07

Beste mensen,

Ook komende editie organiseer ik de Zelfbouw Audio Luisterdag Oost Nederland, dit is de 9e editie alweer. Gelukkig blijkt na enige onzekerheid toch het wijkcentrum beschikbaar te zijn, waar ik erg blij mee ben. Zaterdag 1 februari 2020 is de 9e luisterdag Oost Nederland.

Wijkcentrum Slangenbeek, Straatsburg 5, 7559NM Hengelo

wijkcentrumVoorkant_480x264_acf_cropped.jpg


WC lucht.jpg


Ook dit jaar zijn er weer 6 ruimtes beschikbaar, waarvan 4 'vrije' ruimtes ter jullie eigen invulling. De ruimtes zijn qua grootte huiskamer formaat, verlaagd plafonnetje, goed verlicht. Naar gelang het aantal inschrijvingen is het mogelijk nog ruimtes er bij te huren, ik streef er in ieder geval naar om iedere demo minimaal 2 uur de gelegenheid te geven, indien mogelijk in het schema langer. Akoestiek van de ruimtes is goed te noemen, en worden ook door de lokale muziekschool gebruikt.

IMG_1450.JPG


IMG_1456.JPG


IMG_1458.JPG


Er is een koffiehoek waar koffie a EUR 1,- te krijgen is. Hier is ook voldoende ruimte om bij elkaar te zitten en bij te kletsen.

Koffie.jpg


Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur, en het wijkcentrum bevindt zich in een klein winkelcentrum. We zitten op de eerste verdieping, lift aanwezig. Plattegrond van het gedeelte dat wij gaan gebruiken:

Wijkcentrum%252520plategrond.JPG


Direkt onder de ruimte zit een cafetaria voor de inwendige mens, open vanaf 12:00. Naast de cafetaria zit'De Straatsburger'. Dit is een verlengde van de cafetaria, en biedt ongeveer 80 zitplaatsen. Na de luisterdag is het mogelijk hier wat te eten, al dan niet gezamenlijk, ter eigen invulling, redelijk veel zitplaatsen. Iets verderop zit ''Pizzeria Slangenbeek' , ook hier zitplaatsen, wel beperkter dan bij De Straatsburger.

In het winkelcentrum zijn ook een supermarkt en een bakker aanwezig.

Een tip qua bereikbaarheid: de meesten van jullie zullen vanaf de snelweg komen A35, afslag Borne/Hengelo (bij Ikea). Van daaruit rijd je de wijk in, bij het laatste stukje kom je bij een grote vijver. Veel navigatiesystemen sturen je links langs de vijver. Je moet dan om het winkelcentrum heen, over de parkeerplaats, zaterdag, druk, etc. Het is handiger vlak voor de vijver rechts te gaan en langs de vijver te rijden. Aan het eind van de vijver kun je niet meer rechtdoor, daar ligt een busbaan, daar ga je links. Het gebouw waar je dan tegenaan kijkt is al het wijkcentrum.

IMG_1465.JPGAudio Creative

Net als de vorige edities zijn de mannen van Audio Creative weer van de partij.

IMG_1432.JPGVan de ruimtes gaan zij 1 ruimte bezetten, in elk geval zullen Marco Bouwer en (Triode) Dick van de Merwe hier demonstraties geven met een praatje erbij.

IMG_1466.JPG


IMG_1436.JPG


De Jeroen sessies

Wegens succes vorige jaren geprolongeerd, workshop luidspreker meten op de luisterdag door Jeroen olde Dubbelink (dit is dus een andere Jeroen dan DAudio Jeroen )

Korte introductie: na intensieve audio hobby en studie TU Enschede is Jeroen bij Polygram in Baarn gaan werken, voor de labels Philips Classics en Decca. Hier heeft hij veel ervaring opgedaan met het ontwerpen van, bouwen en meten aan luidsprekers. Al enige tijd is hij weer terug hier in Twente, waar hij oa werkt voor Axign, aan een top klasse D versterker.

Jeroen heeft aangeboden weer luidspreker-meet sessies te doen op de luisterdag. Jullie kunnen je zelfbouw luidspreker laten meten, waarbij hij tekst en uitleg zal geven over het meten. Tevens zou hij advies kunnen geven ter verbetering, staat open voor discussie, en voor vragen die zoal komen.

Zijn eigen woorden:
Ik gebruik REW software op een laptop met de 24 bits UMIK-1 USB meetmicrofoon en een power DAC als meetversterker.

Deze software is van uitstekende kwaliteit, goed te bedienen en maakt het mogelijk om de verstorende effecten van reflekties uit de ruimte compleet weg te rekenen. Dat geeft meetresultaten van vergelijkbare kwaliteit als in de echovrije kamer.

Deze meettechniek is beproefd en heeft zich terdege bewezen met buitengewoon nauwkeurige meetresultaten als gevolg.

De benodigde hardware is voor iedere zelfbouwer/geinteresseerde bereikbaar want REW is freeware en de UMIK-1 kost ca 100 Euro. De meetversterker is bij voorkeur een power DAC, maar kan ook een gewone versterker zijn, die op de geluidskaart wordt aangesloten (is dan iets minder nauwkeurig). Ik heb een power DAC: de Denon PMA50. Een buitengewoon goede versterker voor slechts 400 Euro.

Mensen kunnen hun speaker langsbrengen en ik meet hem ter plekke. Ik kan tevens afwijkingen verklaren, want ik heb daar heel veel ervaring mee.

De meetmicrofoon staat daarbij 1 meter van de speaker af. Belangrijk daarbij is, dat er voldoende ruimte is rondom zowel de meetmicrofoon als rondom de speaker. Dat wil zeggen een bol met een straal van minimaal 1 meter (in alle richtingen dus) om zowel de microfoon als de speaker. Binnen die ruimte mogen zich geen objecten bevinden, die reflekties veroorzaken. Dan is de meetopstelling dus 3 meter diep.

De beschikbare ruimte rondom microfoon en speaker bepalen wat de onderste frequentie is van het meetbereik. Bij bovengenoemde getallen kom je dan uit op ongeveer 200Hz als laagste frequentie (dat wordt wat lager als er meer ruimte om de speaker en microfoon kan worden vrijgemaakt). Het laag daaronder is dus niet te meten op deze manier. Er is wel een andere manier om het laag te meten, dan moet de meetmicrofoon vlak voor de speaker geplaatst worden. Je kunt voor lage frequenties de ruimtereflekties niet meer wegrekenen, maar wel het directe signaal veel sterker maken dan de reflekties. Dan krijg je toch weer een vrij goede meting (voor een basreflex werkt dit minder goed, maar die moet je zowiezo niet gebruiken). Beide metingen kun je vervolgens aan elkaar plakken. Wel kun je dan nog een afwijking krijgen bij het laspunt. Vaak ligt het laspunt op vrijwel dezelfde frequentie als de bafflestep en die zie je dan niet goed. Daar moet je wel rekening mee houden. Dit kun je eigenlijk alleen goed meten in de dode kamer.

Om e.e.a. niet te ingewikkeld te maken, wil ik mij beperken tot de meting boven de 200Hz. Die is zowiezo het meest interessant. Bij de vorm denk ik eraan om mensen in de gelegenheid te stellen een speaker mee te nemen om te laten meten. Ik leg gaandeweg uit wat ik aan het doen ben. Ik kan een flyertje maken met een korte omschrijving van hoe de meetprocedure werkt.

IMG_1469.JPG


Inmiddels ken ik Jeroen al weer heel wat jaren, hij weet waar 'ie het over heeft, maak vooral van de gelegenheid gebruik om je luidsprekers te laten meten en om hier meer over te weten te komen als je dit interessant vindt!

Opgeven kan dmw een berichtje in dit topic, zodat we alle belangstellenden kunnen indelen en iedereen zoveel mogelijk aan bod komt.

Jeroen wil ik weer tot slot bedanken voor dit geweldige initiatief!

Dit gaat op inschrijving: als je interesse hebt, laat dit svp weten door een berichtje in dit topic, of een PB aan mij. We kunnen dan een schema maken zodat Jeroen voor iedereen voldoende tijd heeft.

We zorgen dit jaar voor een groot scherm / beamer zodat de metingen wat beter te volgen zijn (ipv alleen een laptop scherm zoals vorig jaar).

IMG_1470.JPG


Tevens heeft Jeroen samen met enkele mensen zelf gewerkt aan een nieuw luidsprekersysteem, waar vorig jaar al een eerste proto van gedemonstreerd is. De bedoeling is dat het op de luisterdag gedemonstreerd gaat worden. Versterking is op basis van de nieuwe Hypex Plate Fusion versterkers. Wellicht dat de mensen die hieraan werken zelf wat meer info kunnen geven, houd dit topic in de gaten als je geinteresseerd bent.

IMG_1480.JPG


IMG_1482.JPG


Luidspreker ontwerp wedstrijd

De finale van de luidspreker ontwerp wedstrijd zal gedurende de luisterdag plaatsvinden. Meer informatie hier over vind je hier.

Entree en tijden

Het is gelukt ondanks stijgende kosten de entreeprijs op EUR 5,- pp te houden.

Svp aanmelden als je van plan bent om te komen, dan kunnen we ook inschatten of extra ruimte nodig is. Geen verplichting en moeilijk gedoe overigens, als je last minute bedenkt om te komen ben je natuurlijk van harte welkom, maar een indicatie van wat gaat komen is handig.

De deuren gaan om 10:00 open, tot 17:00 kunnen we er terecht.

Tourist information

Voor de meegereisde wederhelft die het nog wel een keer gezien heeft op de luisterdag, op 4 km afstand zit het Westermaatplein Hengelo met oa een Ikea. Vwb winkelen ben je in Hengelo centrum nog wel een keer uitgewinkeld, Enschede is een beter alternatief.

Voor de overnachters, ook op 4km afstand net aan de rand van het Westermaatplein zit een van der Valk hotel. Dit is allemaal direct bij de afslag Borne/Hengelo vanaf de A1.

Het Techniekmuseum Oyfo (voorheen 't Heim) is een bezoekje waard, zeker met kinderen. Waar het vooral 'verboden is om nergens aan te komen'.

Aansprakelijkheid

De organisatie is niet aansprakelijk voor vermissing, vernieling, etc. Heb respect voor andermans spullen, kijken met de oogjes, luisteren met de oortjes. Houd er rekening mee dat in principe de deur van het wijkcentrum gewoon openstaat en iedereen zo naar binnen kan. Let dus op je eigen en andermans spullen. Overigens is dit in voorgaande edities nog nooit misgegaan, maar wil het even gezegd hebben

Commercie

Het is in principe een niet commercieel evenement, voor en door de audio hobbyist. Mensen die toch iets in die richting willen kunnen contact opnemen met mij, wordt per geval bekeken. Er moet een link met onze hobby zijn, verder kijkt het allemaal niet zo nauw.....

Verkoop/ruil

Op de gang is ruimte genoeg om je overbodige platen, cd's, dubbele buizen, woofers waar je de kast van vol hebt liggen te verkopen. Niet commercieel dus, dan ok!

OV

Wijkcentrum Slangenbeek heeft een bushalte voor de deur. Neem lijn 13 vanaf Hengelo CS, halte WKC Slangenbeek, 13 minuutjes. Er loopt tegenwoordig ook een bus vanaf Enschede CS, via de Universiteit Enschede rechtstreeks naar WKC Slangenbeek, dit is lijn 8.

In de post hieronder zullen de deelnemers te zien zijn die zich opgegeven, daaronder het schema en indeling voor de dag zelf. Dit schema zal ongeveer een week voor de luisterdag zelf online komen, zodat het nog kan worden aangepast als hier behoefte aan is. Als je iets specifieks wil zien / horen check dit dan voor je de reis richting oost aanvangt....

Nog enkele huishoudelijke opmerkingen:
- Willen jullie proberen gepast te betalen bij de ingang, dus EUR 5,- gepast meenemen? Het wisselgeld is een strijd elk jaar. Voor de koffie, dit is een automaat, EUR 1,- voor een bakkie, gaan muntjes tm EUR 1,- in.
- Willen de demonstrateurs denken aan verlengsnoeren, verdeeldozen. Dit is niet aanwezig in het wijkcentrum.
- Er is Wifi, maar denk niet dat het verstandig is je demonstratie hiervan af te laten hangen. Maw het is handig als je vanaf bitjes draait dit ook fysiek bij je te hebben. Wachtwoord voor de Wifi ligt bij de kassa.
- Er zijn voldoende tafels en stoelen in het wijkcentrum aanwezig.
- Er zijn 1 of meerdere steekkarretjes, een winkelkarretje van de supermarkt pakken wordt ook wel gedaan (en past in de lift)
- Aan de mensen die aan de luidspreker meet workshop mee doen, als je een USB stick meebrengt kun je de meetresultaten meenemen naar huis. Voor wie dit vergeet, de Primera naast het wijkcentrum verkoopt stickjes.

Vaak krijg ik de vraag 'Hoe druk en groot is zoiets nou?' het is allemaal erg relaxed, zo over het algemeen komen er rond de 150 bezoekers. Lijkt veel, over de ruimtes verdeeld en over de dag is dit nog steeds erg relaxed en volop gelegenheid in de ruimtes om goed naar de demonstraties te luisteren.

Denk niet 'Ik wil wel meedoen maar mijn spullen zijn toch niet goed genoeg' , er is ruimte voor iedereen en elk niveau, niemand wordt vreemd aangekeken. Je steekt er hoe dan ook zeker wat van op!

Rest mij nog jullie allen uit te nodigen. Een luisterdag kan alleen slagen met inbreng van jullie zelfbouwers, wees vooral welkom!

Mvg, Barry

Nog een keer dit, het verzoek om de 5 euris entree gepast mee te nemen, ivm het jaarlijkse drama dat wisselgeld heet. Daarbij komt nog eens dat de pinautomaat in het winkelcentrum onlangs is weggehaald ivm het plofkraakgebeuren. Geen flappentap dus.

Koffie uit de automaat kost 1 euro voor een bakkie, en daar gaat kleingeld in. Dus wat kleingeld in de zak kan ook handig zijn....
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.
GU50PP, EL84SE, KT88PP, Phonodude / Classic III, ZBA CA
Voor wie wacht, komt alles steeds te laat - Brel

Gebruikersavatar
Barry2001
Algemene moderator
Berichten: 12301
Lid geworden op: zo 22 mar 2009, 16:57
Locatie: Hengelo

Re: 9e luisterdag Oost Nederland zaterdag 1 februari 2020

Berichtdoor Barry2001 » za 07 dec 2019, 11:08

Aanmeldingen:

Shadow Ik neem sowieso de Afdac + CA mee en de Copper Projects (nu met goede filters). Bron zal lekker ouderwets CD’s zijn, Musical Fidelity X-Ray speler coaxiaal uit de Afdac-lb in. Als ie ver genoeg is komt de CSS SDX7 monitor ook mee, spelend of niet
Henkjan Ik zal zorgen voor een draaitafel en mn Pass Pearl 2.
pappaleo
rjmulder
Kappa7 Mogelijk Zeker is dan de hoofdtelefoon / voorversterker / dac dan klaar en wil ik die draag mee nemen.
Satefan Demo actieve 2 weg luidspeker.
IMG_1479.JPG

VintageHarry
WrineX carpool gezocht uit regio Den Haag, iemand?
RobertD
NoTreble
Gerrittube
tonvandeacker DXT-ARA (komt nog een topic van), CT248XL , Bryston 2B Amp, ZBA Amp, DAC, Veel muziek. Mag ik in ruimte 3 4 of 5 ivm de redelijk kleine luidsprekers die ik meeneem?
EC18E164-4BBD-4825-BE0C-958BC4EC9C54.jpeg

Als toevoeging:
Prestigious two
Nexus
sevenup
Herbert aktieve multi speaker voor mid-hoog, en MFB op het laag.
Herbert.jpg

ds23man Fusion 567 MFB
motoindo Little/One MFB
Thomox
jvenema Kan eventueel dan de zelfbouw actieve speakers meenemen, Tov luisterdag in het noorden zijn ze iets anders afgeregeld, mede dankzij nuttige input van Gerhard. Heb ondertussen ook een externe DAC ipv bluetooth, zoals de kids de speakers gebruiken om vanaf telefoon te streamen. En ik heb wat muziek op Laptop in flac formaat, dus de bron zou slagje beter moeten zijn.
Reneth
Scotsky
Fixniks
Bean
sjons
knightsamoht
transphere
Matthijs1969
FredM Tabaq
Jjjgroot
Rick76 SB18
Bertje
Kingpin Battery powered Squeezebox Touch en Tripad versterker.
Caramba
robmtb
sanderP
Leobus Zelf ontwikkelde dempers voor onder apparatuur.
Hans Nootdorp
Ronnie59
ambox
MartienvanB
Hans Nootdorp Ik zou eventueel mijn LM4780-versterker met low-boost + mijn HATT-monitors (Tony Gee) kunnen meenemen.
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.
GU50PP, EL84SE, KT88PP, Phonodude / Classic III, ZBA CA
Voor wie wacht, komt alles steeds te laat - Brel

Gebruikersavatar
Barry2001
Algemene moderator
Berichten: 12301
Lid geworden op: zo 22 mar 2009, 16:57
Locatie: Hengelo

Re: 9e luisterdag Oost Nederland zaterdag 1 februari 2020

Berichtdoor Barry2001 » za 07 dec 2019, 11:08

Aanmeldingen Jeroen sessies

tonvandeacker DXT-ARA (komt nog een topic van) en CT248XL
Prestigious two
Nexus

jvenema Kan eventueel dan de zelfbouw actieve speakers meenemen. Meten zou wellicht leuk zijn, dan kan ik de meting vergelijken met mijn eigen, vertrouw de calibratie file van mijn microfoon niet echt.
Wellicht kunnen we in meting even microfoon vervangen dan heb ik een rechtsreeks vergelijk, dat zou mooi zijn. Wellicht neem ik ook nog twee zelfgebouwde microfoons mee met primo 258 capsels.
Hoop dat ik dan wel mijn laptop terug heb, die is vanwege toetsenbord terugroep actie in reparatie.

JohnP Opmaat Plus

FredM Tabaq

Rick76 SB18

Arno (Collega Jeroen)
GU50PP, EL84SE, KT88PP, Phonodude / Classic III, ZBA CA
Voor wie wacht, komt alles steeds te laat - Brel

Gebruikersavatar
Barry2001
Algemene moderator
Berichten: 12301
Lid geworden op: zo 22 mar 2009, 16:57
Locatie: Hengelo

Re: 9e luisterdag Oost Nederland zaterdag 1 februari 2020

Berichtdoor Barry2001 » za 07 dec 2019, 11:08

Luisterschema:

Kamer 1: Audio Creative

Kamer 2: Luidspreker Ontwerp Wedstrijd met 11 sets gedurende de dag.

Kamer 3: MFB kamer met gedurende de dag:
ds23man Fusion 567 MFB
motoindo Little/One MFB
Herbert aktieve multi speaker voor mid-hoog, en MFB op het laag.

Kamer 4:
tonvandeacker DXT-ARA (komt nog een topic van), CT248XL , Bryston 2B Amp, ZBA Amp, DAC, Veel muziek.
Prestigious two
Nexus
jvenema Kan eventueel dan de zelfbouw actieve speakers meenemen, Tov luisterdag in het noorden zijn ze iets anders afgeregeld, mede dankzij nuttige input van Gerhard. Heb ondertussen ook een externe DAC ipv bluetooth, zoals de kids de speakers gebruiken om vanaf telefoon te streamen. En ik heb wat muziek op Laptop in flac formaat, dus de bron zou slagje beter moeten zijn.
Rick76 SB18

Kamer 5:
Hans Nootdorp LM4780-versterker met low-boost + mijn HATT-monitors (Tony Gee).
Henkjan Ik zal zorgen voor een draaitafel en mn Pass Pearl 2.
Satefan Demo actieve 2 weg luidspeker.
Kingpin Battery powered Squeezebox Touch en Tripad versterker.

Kamer 6:
Jeroen en Stefan meetsessies.
WrineX ik zou graag mijn grote planars mee nemen. ik moet nog steeds morgen en overmorgen aan de bak om het te fixen maar het lijkt me leuk. ze zijn 150cm lang 38cm breed en 4 cm diep. + versterkers (IcePower of LM4780) van Henkjan.
GU50PP, EL84SE, KT88PP, Phonodude / Classic III, ZBA CA
Voor wie wacht, komt alles steeds te laat - Brel

Gebruikersavatar
Shadow
Berichten: 14118
Lid geworden op: vr 28 jan 2011, 20:56
Locatie: Vlissingen

Re: 9e luisterdag Oost Nederland zaterdag 1 februari 2020

Berichtdoor Shadow » za 07 dec 2019, 11:25

Present!

Gebruikersavatar
Henkjan
Beheerder / Site Admin
Berichten: 28337
Lid geworden op: do 01 jan 1970, 1:00
Locatie: Berkel en Rodenrijs

Re: 9e luisterdag Oost Nederland zaterdag 1 februari 2020

Berichtdoor Henkjan » za 07 dec 2019, 12:18

:yeah:
If it measures good, but sounds bad, you're measuring the wrong thing." ― Dr. Richard C. Heyser

Gebruikersavatar
dre
Berichten: 15385
Lid geworden op: di 23 nov 2004, 20:55
Locatie: nerdwijk

Re: 9e luisterdag Oost Nederland zaterdag 1 februari 2020

Berichtdoor dre » za 07 dec 2019, 12:22

Omdat ie present is?
Потому что это возможно!

Gebruikersavatar
AatV
Berichten: 3513
Lid geworden op: wo 21 feb 2007, 18:33
Locatie: Delft

Re: 9e luisterdag Oost Nederland zaterdag 1 februari 2020

Berichtdoor AatV » za 07 dec 2019, 17:13

dre schreef:Omdat ie present is?

Nee, omdat er 3 res'sen komen.

groet,
Aat
That which can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence.

Gebruikersavatar
pappaleo
Berichten: 9944
Lid geworden op: wo 25 sep 2013, 14:30
Locatie: verder dan Delft of Drievliet

Re: 9e luisterdag Oost Nederland zaterdag 1 februari 2020

Berichtdoor pappaleo » za 07 dec 2019, 17:24

Nou vooruit. Dan zet ik die dag ook ik de agenda.

Zo dan, Joram?
Laatst gewijzigd door pappaleo op za 07 dec 2019, 17:34, 1 keer totaal gewijzigd.
PappaLeo
Projecten: Inimini, TMWW-1, BéBé, Paaskuiken, Calimero

Gebruikersavatar
Shadow
Berichten: 14118
Lid geworden op: vr 28 jan 2011, 20:56
Locatie: Vlissingen

Re: 9e luisterdag Oost Nederland zaterdag 1 februari 2020

Berichtdoor Shadow » za 07 dec 2019, 17:27

Ik voel een bezem aankomen vooral #-o

Gebruikersavatar
ds23man
Ook commercieel actief
Berichten: 24519
Lid geworden op: za 05 sep 2009, 18:46
Locatie: Bananenrepubliek

Re: 9e luisterdag Oost Nederland zaterdag 1 februari 2020

Berichtdoor ds23man » za 07 dec 2019, 17:33

:rofl: :relax:
Fusion Filterdesign

Gebruikersavatar
Shadow
Berichten: 14118
Lid geworden op: vr 28 jan 2011, 20:56
Locatie: Vlissingen

Re: 9e luisterdag Oost Nederland zaterdag 1 februari 2020

Berichtdoor Shadow » za 07 dec 2019, 18:24

pappaleo schreef:Nou vooruit. Dan zet ik die dag ook ik de agenda.

Zo dan, Joram?


Leuk! Heb je al weer ff niet gezien :yeah:

Gebruikersavatar
rjmulder
Berichten: 1169
Lid geworden op: wo 04 apr 2012, 22:47
Locatie: Twente

Re: 9e luisterdag Oost Nederland zaterdag 1 februari 2020

Berichtdoor rjmulder » za 07 dec 2019, 21:52

Ben er ook weer bij.
Robert Jan

Gebruikersavatar
Kappa7
Berichten: 5059
Lid geworden op: za 22 nov 2008, 9:50
Locatie: Ermelo

Re: 9e luisterdag Oost Nederland zaterdag 1 februari 2020

Berichtdoor Kappa7 » za 07 dec 2019, 22:05

Staat in de agenda

Gebruikersavatar
Barry2001
Algemene moderator
Berichten: 12301
Lid geworden op: zo 22 mar 2009, 16:57
Locatie: Hengelo

Re: 9e luisterdag Oost Nederland zaterdag 1 februari 2020

Berichtdoor Barry2001 » zo 08 dec 2019, 8:36

Mensen welkom! Brengen jullie nog iets ter demonstratie mee?
GU50PP, EL84SE, KT88PP, Phonodude / Classic III, ZBA CA
Voor wie wacht, komt alles steeds te laat - Brel

Gebruikersavatar
Kappa7
Berichten: 5059
Lid geworden op: za 22 nov 2008, 9:50
Locatie: Ermelo

Re: 9e luisterdag Oost Nederland zaterdag 1 februari 2020

Berichtdoor Kappa7 » zo 08 dec 2019, 9:19

Mogelijk is dan de hoofdtelefoon / voorversterker / dac dan klaar en wil ik die draag mee nemen.

Gebruikersavatar
Barry2001
Algemene moderator
Berichten: 12301
Lid geworden op: zo 22 mar 2009, 16:57
Locatie: Hengelo

Re: 9e luisterdag Oost Nederland zaterdag 1 februari 2020

Berichtdoor Barry2001 » zo 08 dec 2019, 9:34

Zou mooi zijn George! leuk om ook even bij te praten, laatste keer XFi was erg kort.
GU50PP, EL84SE, KT88PP, Phonodude / Classic III, ZBA CA
Voor wie wacht, komt alles steeds te laat - Brel

Gebruikersavatar
Kappa7
Berichten: 5059
Lid geworden op: za 22 nov 2008, 9:50
Locatie: Ermelo

Re: 9e luisterdag Oost Nederland zaterdag 1 februari 2020

Berichtdoor Kappa7 » zo 08 dec 2019, 10:15

Zeker, ik kijk er ook weer naar uit.

Gebruikersavatar
VintageHarry
Berichten: 1595
Lid geworden op: ma 27 okt 2014, 11:41
Locatie: Bij Arnhem

Re: 9e luisterdag Oost Nederland zaterdag 1 februari 2020

Berichtdoor VintageHarry » zo 08 dec 2019, 10:26

Staat in de agenda :)

Gebruikersavatar
satefan
Berichten: 2657
Lid geworden op: za 30 jan 2010, 20:11
Locatie: Lelystad

Re: 9e luisterdag Oost Nederland zaterdag 1 februari 2020

Berichtdoor satefan » zo 08 dec 2019, 17:15

Geweldig!

Ik zal net als vorig jaar Jeroen assisteren bij de meetsessies. Tevens zullen we zoals aangegeven een demo doen van de cilindervormige actieve 2-weg luidspreker.

Groet,

Satefan
Normaal is niets anders dan het gemiddelde van alle afwijkingen.

Gebruikersavatar
Henkjan
Beheerder / Site Admin
Berichten: 28337
Lid geworden op: do 01 jan 1970, 1:00
Locatie: Berkel en Rodenrijs

Re: 9e luisterdag Oost Nederland zaterdag 1 februari 2020

Berichtdoor Henkjan » zo 08 dec 2019, 19:24

Ik zal zorgen voor een draaitafel en mn Pass Pearl 2.
If it measures good, but sounds bad, you're measuring the wrong thing." ― Dr. Richard C. Heyser

Gebruikersavatar
Kappa7
Berichten: 5059
Lid geworden op: za 22 nov 2008, 9:50
Locatie: Ermelo

Re: 9e luisterdag Oost Nederland zaterdag 1 februari 2020

Berichtdoor Kappa7 » zo 08 dec 2019, 23:09

Henkjan schreef:Ik zal zorgen voor een draaitafel en mn Pass Pearl 2.

Ik zal m ff testen en afstellen dan :lol:

Gebruikersavatar
Barry2001
Algemene moderator
Berichten: 12301
Lid geworden op: zo 22 mar 2009, 16:57
Locatie: Hengelo

Re: 9e luisterdag Oost Nederland zaterdag 1 februari 2020

Berichtdoor Barry2001 » ma 09 dec 2019, 20:12

Jullie staan erbij mensen, welkom!
GU50PP, EL84SE, KT88PP, Phonodude / Classic III, ZBA CA
Voor wie wacht, komt alles steeds te laat - Brel

WrineX
Berichten: 339
Lid geworden op: za 14 jan 2017, 0:17
Locatie: Den Haag

Re: 9e luisterdag Oost Nederland zaterdag 1 februari 2020

Berichtdoor WrineX » di 10 dec 2019, 22:38

ik ben mogelijk van de partij, ik kijk nog even hoe of wat. en laat op tijd weten in verband met carpoolen :) ik beschik niet over vervoer :) vrij onhandig met grote panelen ;)

Gebruikersavatar
Barry2001
Algemene moderator
Berichten: 12301
Lid geworden op: zo 22 mar 2009, 16:57
Locatie: Hengelo

Re: 9e luisterdag Oost Nederland zaterdag 1 februari 2020

Berichtdoor Barry2001 » wo 11 dec 2019, 18:54

Ook welkom natuurlijk, vond het in Breda ook al indrukwekkend. Wie uit regio Den Haag is van plan te komen en heeft nog plek in de auto?
GU50PP, EL84SE, KT88PP, Phonodude / Classic III, ZBA CA
Voor wie wacht, komt alles steeds te laat - Brel


Terug naar “DIY Events door leden”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: CCBot en 0 gasten