6e Luisterdag Oost Nederland zaterdag 4 februari 2017

Alles over niet-commerciele events (zoals de DDIY), van mee te nemen spullen tot carpoolen

Moderator: Beheerdersteam

Forumregels
Zelbouwaudio.nl draagt evenementen een warm hart toe en is erg dankbaar voor eventuele donaties die eruit voortvloeien, maar is er op generlei wijze bij betrokken. De verantwoordelijkheid voor evenementen ligt dan ook bij de organisatoren ervan, ongeacht hun rol op deze website.
Gebruikersavatar
Barry2001
Algemene moderator
Berichten: 11756
Lid geworden op: zo 22 mar 2009, 16:57
Locatie: Hengelo

6e Luisterdag Oost Nederland zaterdag 4 februari 2017

Berichtdoor Barry2001 » zo 20 nov 2016, 15:20

Beste mensen,

Graag wil ik jullie uitnodigen voor de 6e Luisterdag Oost Nederland zaterdag 4 februari 2017 wederom in wijkcentrum Slangenbeek Hengelo. Mede namens Joop de beheerder (Frans en Hepke zijn met pensioen) heet ik jullie ook weer hier deze 6e editie van harte welkom!

Slangenbeek.jpg


Wijkcentrum Slangenbeek, Straatsburg 5, 7559NM Hengelo

Gezien de bezoekersaantallen van de vorige edities wil ik net als vorig jaar uitgaan van 6 ruimtes, waarvan 5 voor ZBA. De ruimtes zijn qua grootte huiskamer formaat, verlaagd plafonnetje, goed verlicht. Naar gelang het aantal inschrijvingen is het mogelijk het aantal ruimtes aan te passen, ik streef er in ieder geval naar om iedere demo minimaal 2 uur de gelegenheid te geven. Akoestiek van de ruimtes is goed te noemen, en worden ook door de lokale muziekschool gebruikt.

Ontwerpwedstrijd.jpg


Er is een koffiehoek waar koffie a EUR 1,- te krijgen is. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur, en het wijkcentrum bevindt zich in een klein winkelcentrum. We zitten op de eerste verdieping, lift aanwezig. Plattegrond van het gedeelte dat wij gaan gebruiken:

Wijkcentrum plategrond.JPG


Direkt onder de ruimte zit een cafetaria voor de inwendige mens, open van 12:00 - 21:30. De cafetaria is uitgebreid, heet nu 'De Straatsburger'. Het gedeelte ernaast is erbij getrokken, er zijn 50 zit plaatsen en een bar om wat te drinken. Iets verderop zit een pizzeria/shoarma, een bakker en een supermarkt.

Een tip qua bereikbaarheid: de meesten van jullie zullen van de autobaan komen A35, afslag Borne/Hengelo (bij Ikea). Van daaruit rijd je de wijk in, bij het laatste stukje kom je bij een grote vijver. Veel navigatiesystemen sturen je links langs de vijver. Je moet dan om het winkelcentrum heen, over de parkeerplaats, zaterdag, druk, etc. Het is handiger vlak voor de vijver rechts te gaan en langs de vijver te rijden. Aan het eind van de vijver kun je niet meer rechtdoor, daar ligt een busbaan, daar ga je links. Het gebouw waar je dan tegenaan kijkt is al het wijkcentrum. Direct voor de ingang zijn ook parkeerplaatsen, als die nog vrij zijn tenminste (zaterdag = boodschapjesdag :D ).

Vijver.jpg


Audio Creative

Net als de vorige edities zijn de mannen van Audio Creative weer van de partij.

Logo_AC.JPG


Van de ruimtes gaan zij 1 ruimte bezetten, in elk geval zullen Marco Bouwer en (Triode) Dick van de Merwe hier demonstraties geven met een praatje erbij van in elk geval weer een aantal projecten die op hun site aan de orde zijn gekomen, en vooral die ook nog gaan komen. Marco en Dick hebben eea klaar staan, hierover later meer details.

Audio_creative.jpg


Vinylverkoop

Vorig jaar heeft Henk Keizer van Happy Sad Records een bescheiden vinylverkoop gehouden. Dit is goed ontvangen, ook dit jaar is Henk met een bescheiden greep uit z'n assortiment aanwezig.

logo happy sad.jpg


Henk brengt nieuw en gebruikt vinyl mee, zoek je iets speciaals of iets uit z'n assortiment kun je hem een mail sturen zodat hij het kan meebrengen naar de luisterdag. Er kan met pin betaald worden, hier kun je een lijst vinden met het assortiment, hier staan contactgegevens.

Vinylverkoop.jpg


MFB Freaks

Vorig jaar heeft Thomas Baur van MFB Freaks een presentatie gehouden over MFB, en een uitgebreide demonstratie gegeven van de vele MFB modellen die Thomas in z'n bezit heeft.

Dit was een erg leuk en enthousiast verhaal, maar mede doordat er misschien wat weinig ruchtbaarheid aan gegeven is van mijn kant was het ten tijde van de demo vrij rustig. Daarom een herkansing, ga vooral kijken en luisteren als je dit interessant vindt, en verbaas je net als ik waarom er niet meer met MFB gedaan wordt. Exacte tijd / kamer volgt.
Afgelast.

Entree en tijden

Entreeprijs is EUR 5,- pp. Marieke is ook dit jaar weer bereid de kassa voor haar rekening te nemen, bij haar kun je afrekenen waarna je een naambadge krijgt.

Svp aanmelden als je van plan bent om te komen, dan kunnen we ook inschatten of extra ruimte nodig is. Geen verplichting en moeilijk gedoe overigens, als je last minute bedenkt om te komen ben je natuurlijk van harte welkom, maar een indicatie van wat gaat komen is handig.

De deuren gaan om 10:00 open, tot 17:00 kunnen we er terecht. Zal wel weer uitlopen :bakkie:

Publiek.jpg


Tourist information

Voor de meegereisde wederhelft die het nog wel een keer gezien heeft op de luisterdag, op 4 km afstand zit het Westermaatplein Hengelo met oa een Ikea. Vwb winkelen ben je in Hengelo centrum nog wel een keer uitgewinkeld, Enschede is een beter alternatief.

Voor de overnachters, ook op 4km afstand net aan de rand van het Westermaatplein zit een van der Valk hotel. Dit is allemaal direct bij de afslag Borne/Hengelo vanaf de A1.

Reinout_amps.jpg


Aansprakelijkheid

De organisatie is niet aansprakelijk voor vermissing, vernieling, etc. Heb respect voor andermans spullen, kijken met de oogjes, luisteren met de oortjes. Houd er rekening mee dat in principe de deur van het wijkcentrum gewoon openstaat en iedereen zo naar binnen kan. Let dus op je eigen en andermans spullen.

ESL.jpg


Commercie

Het is in principe een niet commercieel evenement, voor en door de audio hobbyist. Mensen die toch iets in die richting willen kunnen contact opnemen met mij, wordt per geval bekeken. Er moet een link met onze hobby zijn, verder kijkt het allemaal niet zo nauw.....

Verkoop/ruil

Op de gang is ruimte genoeg om je overbodige platen, cd's, dubbele buizen, woofers waar je de kast van vol hebt liggen te verkopen. Niet commercieel dus, dan ok!

Discovery 4.jpg


OV

Wijkcentrum Slangenbeek heeft een bushalte voor de deur. Neem lijn 13 vanaf Hengelo CS, halte WKC Slangenbeek, 13 minuutjes. Er loopt tegenwoordig ook een bus vanaf Enschede CS, via de Universiteit Enschede rechtstreeks naar WKC Slangenbeek, dit is lijn 8.

Ik heb al enkele aanmeldingen gekregen, hierover binnenkort meer, stay tuned!

Rest mij nog jullie allen uit te nodigen, om er samen weer net zo'n mooie dag van te maken als voorgaande jaren!

Mvg, Barry
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.
Laatst gewijzigd door Barry2001 op vr 27 jan 2017, 20:45, 12 keer totaal gewijzigd.

Gebruikersavatar
Barry2001
Algemene moderator
Berichten: 11756
Lid geworden op: zo 22 mar 2009, 16:57
Locatie: Hengelo

Re: 6e Luisterdag Oost Nederland zaterdag 4 februari 2017

Berichtdoor Barry2001 » zo 20 nov 2016, 15:20

Let op laatste aanmeld datum zelfbouwspullen: Zaterdag 28 januari a.s.

Deelnemers:

pappaleo: Isobarix Indien gereed!
ds23man: Fantomas veiling
rjmulder
sander1238: Philips d appolito.
Kappa7: Pass Pearl II Phono versterker Full Blown met een Thorens draaitafel.
sevenup: 12E1 Buizen Mono Blokken met Vintage 3 weg speakers. Klasse D versterker, en....iets "wat goed op de gang zou kunnen staan" ...... :-k
RobertD: 807SE versterker
Henkjan: "Neem vast wel wat mee"
Dan: Bartones incl. 8 kanaals versterking, Najda dsp en deze keer een Rpi streamertje.
RNacoustics: Upgrade "The Voice" luidspreker + versterking + bron
dre: ZBA CA versterker, Preamp, Wave Monitors, Scan-speak a4 se4 monitor
Scotsky
Fixniks
Reneth: Shuttle XS35GTA-V3 nettop met Foobar 2000, Soekris DAM1021 R-2R DAC, Aleph30 versterker.
Rene59
ARK_Deurne: The Copper Project incl mn nieuwe 2x LM4780
satefan: Precision Audio Eindtrap met DXT-U16 monitoren.
daniel: Een simpel pareltje vergelijk met de Pass Pearl II Phono versterker Full Blown Van Kappa7.
AatV
rdv300b833 : 6C45P push-pull parafeed eindversterker
ermo32
esl: Zelfbouwelectrostaten
Zweitse
RolfvanOlst
hannesie: Streamer met Roon
koenjer
democles: GU50 PP versterker, DAC DAM1021 muziek streamer, buizenvoorversterker
GerardJ: 8 kanaals digitaal filter op basis van de Raspberry Pi3. Het is dan wellicht nog niet klaar, maar misschien neem ik het als "halffabrikaat" mee.
TubeAmp: 8-deks DDDAC Tentlabs met niet-gereguleerde CLC voeding, 3-weg open baffle speakers, 4 X 15" bass-speakers, 6C33C single ended versterker.
makaki
cool
Jeroen: 2-weg speaker met 2x Seas 17cm woofers met naar binnen gevouwen ophangrand en Morel MDT33 tweeters, de versterkers zijn 2 gemodificeerde Hafler SE240 MOSFET versterkers, elke versterker doet laag en hoog apart.
Diapason
gervenja AF-DAC2 indien gereed.
Hans: Audax systeem.
Shadow
knuisje
Speakerland: Scan Speak monitors met een berylium dome, aangestuurd door een NAD versterker met Bluesound streamer.
Sv_en
hsmeets

HTForum:
Kingpin
Trabuca
Laatst gewijzigd door Barry2001 op zo 29 jan 2017, 20:34, 38 keer totaal gewijzigd.

Gebruikersavatar
Barry2001
Algemene moderator
Berichten: 11756
Lid geworden op: zo 22 mar 2009, 16:57
Locatie: Hengelo

Re: 6e Luisterdag Oost Nederland zaterdag 4 februari 2017

Berichtdoor Barry2001 » zo 20 nov 2016, 15:20

Programma under construction, vanaf woensdag 1 feb uiteindelijke versie.

Kamer 1:
Hele dag: Audio Creative en Happy Sad records.

Kamer 2:
10:00 - 12:00 Hans: Audax systeem
12:00 - 14:00 satefan: Precision Audio Eindtrap met DXT-U16 monitoren.
14:00 - 17:00 esl: Zelfbouwelectrostaten

Kamer 3:
10:00 - 13:00 sevenup: 12E1 Buizen Mono Blokken met Vintage 3 weg speakers.
dre: Wave Monitors ZBA CA versterker?
hannesie: Streamer met Roon
13:00 - 15:00 RNacoustics: Upgrade "The Voice" luidspreker + versterking + bron
15:00 - 17:00 Henkjan: Ga Voor Goud, en ook een klein subje

Kamer 4:
10:00 - 14:00 Kappa7: Pass Pearl II Phono versterker Full Blown met een Thorens draaitafel, vergelijk met Phonodude.
ARK_Deurne: The Copper Project incl mn nieuwe 2x LM4780
14:00 - 17:00 dre: ZBA CA versterker, Preamp, Scan-speak a4 se4 monitor
Speakerland: Scan Speak monitors met een berylium dome, aangestuurd door een NAD versterker met Bluesound streamer. Vifa Activa.

Kamer 5:
10:00 - 13:30 TubeAmp: 8-deks DDDAC Tentlabs met niet-gereguleerde CLC voeding, 3-weg open baffle speakers, 4 X 15" bass-speakers, 6C33C single ended versterker.
13:30 - 17:00 rdv300b833 : 6C45P push-pull parafeed eindversterker

Kamer 6 Soos:
sander1238: Philips d appolito.
RobertD: 807SE versterker
pappaleo: Isobarix Indien gereed!
democles: GU50 PP versterker, DAC DAM1021 muziek streamer, buizenvoorversterker.
GerardJ: 8 kanaals digitaal filter op basis van de Raspberry Pi3. Het is dan wellicht nog niet klaar, maar misschien neem ik het als "halffabrikaat" mee.
Reneth: Shuttle XS35GTA-V3 nettop met Foobar 2000, Soekris DAM1021 R-2R DAC, Aleph30 versterker.
's middags Vinyl 80's party!

Koffiehoek
16:00 ds23man: Fantomas veiling

Gang
sevenup: Gangkast/soundbar, 2.1 versterkerbordje2x 13cm woofers in de bodem 2x 7cm breedband speakers + 2x klein tweetertje voorin
Bluetooth - usb - line in - mp3 module
shadow: verkoop koelblokken
Laatst gewijzigd door Barry2001 op do 02 feb 2017, 22:27, 5 keer totaal gewijzigd.

Gebruikersavatar
ds23man
Ook commercieel actief
Berichten: 24079
Lid geworden op: za 05 sep 2009, 18:46
Locatie: Bananenrepubliek

Re: 6e Luisterdag Oost Nederland zaterdag 4 februari 2017

Berichtdoor ds23man » zo 20 nov 2016, 15:47

Je bent er weer vroeg bij! :lol:
Fusion Filterdesign

Gebruikersavatar
Barry2001
Algemene moderator
Berichten: 11756
Lid geworden op: zo 22 mar 2009, 16:57
Locatie: Hengelo

Re: 6e Luisterdag Oost Nederland zaterdag 4 februari 2017

Berichtdoor Barry2001 » zo 20 nov 2016, 15:54

Voor mijn doen ben ik vrij laat eigenlijk, maar heb even op de Alphen mannen gewacht :relax:

Gebruikersavatar
pappaleo
Berichten: 8887
Lid geworden op: wo 25 sep 2013, 14:30
Locatie: verder dan Delft of Drievliet

Re: 6e Luisterdag Oost Nederland zaterdag 4 februari 2017

Berichtdoor pappaleo » zo 20 nov 2016, 15:59

Ik ben er weer bij. Dit is toch altijd weer een prachtig evenement. Wie weet met een paartje Isobarix.

Gebruikersavatar
FR_Aad
Berichten: 4269
Lid geworden op: do 11 dec 2008, 21:47
Locatie: 010

Re: 6e Luisterdag Oost Nederland zaterdag 4 februari 2017

Berichtdoor FR_Aad » zo 20 nov 2016, 16:06

Ruim twee maanden.
Dat wordt opschieten!

Gebruikersavatar
ds23man
Ook commercieel actief
Berichten: 24079
Lid geworden op: za 05 sep 2009, 18:46
Locatie: Bananenrepubliek

Re: 6e Luisterdag Oost Nederland zaterdag 4 februari 2017

Berichtdoor ds23man » zo 20 nov 2016, 16:07

Zal ik een workshop zagen geven?

Neem ik mijn HBM 600 mee. :mrgreen:
Fusion Filterdesign

Gebruikersavatar
FR_Aad
Berichten: 4269
Lid geworden op: do 11 dec 2008, 21:47
Locatie: 010

Re: 6e Luisterdag Oost Nederland zaterdag 4 februari 2017

Berichtdoor FR_Aad » zo 20 nov 2016, 16:08

Dan kunnen we beter allemaal naar Groningen komen

Gebruikersavatar
dre
Berichten: 14985
Lid geworden op: di 23 nov 2004, 20:55
Locatie: nerdwijk

Re: 6e Luisterdag Oost Nederland zaterdag 4 februari 2017

Berichtdoor dre » zo 20 nov 2016, 16:18

ds23man schreef:Zal ik een workshop zagen geven?

Neem ik mijn HBM 600 mee. :mrgreen:


Een cursus zagen op de boerderie? :yeah:
Потому что это возможно!

Gebruikersavatar
ray5150
Berichten: 24459
Lid geworden op: vr 13 apr 2007, 23:56
Locatie: s-Gravenhage

Re: 6e Luisterdag Oost Nederland zaterdag 4 februari 2017

Berichtdoor ray5150 » zo 20 nov 2016, 16:27

Kan die gelijk zijn bloemkolen alsnog veilen. :lol:

Gebruikersavatar
ds23man
Ook commercieel actief
Berichten: 24079
Lid geworden op: za 05 sep 2009, 18:46
Locatie: Bananenrepubliek

Re: 6e Luisterdag Oost Nederland zaterdag 4 februari 2017

Berichtdoor ds23man » zo 20 nov 2016, 16:46

Die veiling doen we toch gewoon in Hengeloo?
Fusion Filterdesign

Gebruikersavatar
rjmulder
Berichten: 1144
Lid geworden op: wo 04 apr 2012, 22:47
Locatie: Twente

Re: 6e Luisterdag Oost Nederland zaterdag 4 februari 2017

Berichtdoor rjmulder » zo 20 nov 2016, 19:04

Ik zet het weer in mijn agenda :)
Nog hulp nodig met klaar zetten en opruimen?
Robert Jan

Gebruikersavatar
sander1238
Berichten: 1761
Lid geworden op: wo 28 apr 2010, 22:20
Locatie: wanroij

Re: 6e Luisterdag Oost Nederland zaterdag 4 februari 2017

Berichtdoor sander1238 » zo 20 nov 2016, 19:37

Leuk. Ik ben erbij.
Met de Philips d appolito.

Gebruikersavatar
Barry2001
Algemene moderator
Berichten: 11756
Lid geworden op: zo 22 mar 2009, 16:57
Locatie: Hengelo

Re: 6e Luisterdag Oost Nederland zaterdag 4 februari 2017

Berichtdoor Barry2001 » zo 20 nov 2016, 19:50

@Leo: Altijd welkom, met of zonder Isobarix, kijk maar of je het redt.
@Gerhard: Veiling ok. Kan neem ik aan in de koffiehoek, of wil je ook een demo geven? Maw is er luisterruimte nodig?
@Robert-Jan: Je hoort bij de inventaris hoor, maar als je zou willen helpen, graag!
@Sander: Welkom! Erg benieuwd na de positieve reviews uit Alphen.

Gebruikersavatar
Kappa7
Berichten: 4356
Lid geworden op: za 22 nov 2008, 9:50
Locatie: Ermelo

Re: 6e Luisterdag Oost Nederland zaterdag 4 februari 2017

Berichtdoor Kappa7 » zo 20 nov 2016, 19:58

Leuk ik ben er bij.
En wil de bloemkolen graag nog wel even horen voor dat deze van eigenaar verwisselen.

Gebruikersavatar
sevenup
Berichten: 2602
Lid geworden op: wo 27 jun 2007, 21:33
Locatie: Hengelo (ov)

Re: 6e Luisterdag Oost Nederland zaterdag 4 februari 2017

Berichtdoor sevenup » zo 20 nov 2016, 20:04

Ik zal er ook weer zijn. Kan mijn vintage philips 3 weg zelfbouw speakers meenemen. Hierbij 2 versterkers, buizen en klasse d.

12e1: viewtopic.php?f=7&t=8409&hilit=12e1
Speakers: viewtopic.php?f=77&t=23610&start=181

Verder nog iets in de maak wat goed op de gang zou kunnen staan, is nog een verrassing :)

Gebruikersavatar
sevenup
Berichten: 2602
Lid geworden op: wo 27 jun 2007, 21:33
Locatie: Hengelo (ov)

Re: 6e Luisterdag Oost Nederland zaterdag 4 februari 2017

Berichtdoor sevenup » zo 20 nov 2016, 22:02

sevenup schreef:Ik zal er ook weer zijn. Kan mijn vintage philips 3 weg zelfbouw speakers meenemen. Hierbij 2 versterkers, buizen en klasse d.

12e1: viewtopic.php?f=7&t=8409&hilit=12e1
Speakers: viewtopic.php?f=77&t=23610&start=181

Verder nog iets in de maak wat goed op de gang zou kunnen staan, is nog een verrassing :)Oja, en tuurlijk wil ik helpen met opbouwen :)

Gebruikersavatar
RobertD
Berichten: 4040
Lid geworden op: di 10 jul 2007, 19:52
Locatie: Alphen a.d. Rijn

Re: 6e Luisterdag Oost Nederland zaterdag 4 februari 2017

Berichtdoor RobertD » zo 20 nov 2016, 22:31

Ik zet 'm in elk geval vast in de agenda, Barry, maar dan verwacht ik jou volgende keer wel in Alphen hè....
Zal ik mijn 807SE nog eens meebrengen?

Gebruikersavatar
Henkjan
Beheerder / Site Admin
Berichten: 27309
Lid geworden op: do 01 jan 1970, 1:00
Locatie: Berkel en Rodenrijs

Re: 6e Luisterdag Oost Nederland zaterdag 4 februari 2017

Berichtdoor Henkjan » ma 21 nov 2016, 10:29

staat in de agenda.
ik zal vast wel wat meenemen...

Gebruikersavatar
Dan
Berichten: 1502
Lid geworden op: zo 17 jul 2011, 12:08
Locatie: Den Helder

Re: 6e Luisterdag Oost Nederland zaterdag 4 februari 2017

Berichtdoor Dan » ma 21 nov 2016, 15:39

Ik kom ook. Ik hoop met mijn Bartones incl. 8 kanaals versterking, Najda dsp en deze keer een Rpi streamertje.

Gebruikersavatar
RNacoustics
Berichten: 377
Lid geworden op: di 27 aug 2013, 19:07

Re: 6e Luisterdag Oost Nederland zaterdag 4 februari 2017

Berichtdoor RNacoustics » ma 21 nov 2016, 19:14

Heb het op agenda gezet.
Ik hoop dan de upgrade van mijn eigen luidsprekers af te hebben.viewtopic.php?f=3&t=24115
Zelfbouw: W10/Jriver music player, AF-DAC 2, OTL versterkers, the Voice en Maestoso luidsprekers.
Nieuw project SW 63 clone voor Quad 63 ESL

Gebruikersavatar
dre
Berichten: 14985
Lid geworden op: di 23 nov 2004, 20:55
Locatie: nerdwijk

Re: 6e Luisterdag Oost Nederland zaterdag 4 februari 2017

Berichtdoor dre » ma 21 nov 2016, 19:19

Wij ook! :mrgreen:
Потому что это возможно!

Gebruikersavatar
Barry2001
Algemene moderator
Berichten: 11756
Lid geworden op: zo 22 mar 2009, 16:57
Locatie: Hengelo

Re: 6e Luisterdag Oost Nederland zaterdag 4 februari 2017

Berichtdoor Barry2001 » ma 21 nov 2016, 20:02

Gaaf, alle reacties, we gaan er weer een mooie dag van maken! \:D/

@George: Over inventaris gesproken :mrgreen: volgens mij ook alle edities zo´n beetje geweest. Breng je nog wat mee, de Bastogne versterker bv?
@Michiel: Erg benieuwd naar de speakers, had zoiets in m'n tienerjaren op de slaapkamer :rock: Vraag me eigenlijk af waar die dingen zijn gebleven....ander verhaal. Ik zet je erbij met de gouwe ouwe 12E1 versterker. Maak graag gebruik van je aanbod om te komen helpen, hebben we nog wel even contact over.
@Robert: Leuk dat je er weer bij bent :goedzo: In principe klepper ik de luisterdagen wel af, maar ik kan helaas niet altijd op zaterdag, vandaar Alphen gemist. Ga het de volgende keer gewoon weer proberen. Ja als je de versterker me zou willen nemen? Over het algemeen komen er meer speakers opdagen dan versterking, en buizen ach, kan er nooit genoeg zijn he.
@Henkjan: Välkommen!
@Dan: Ook wederom welkom! heb de Bartones in Breda al gezien en gehoord, eye&ear candy, echt prachtig, leuk dat je ze mee wilt nemen en de lange tocht richting oost wilt ondernemen.
@Roland: Erg benieuwd hoe dit uit gaat pakken. Breng je zelf weer versterking e.d. mee? PS leesbril dit keer niet weer laten liggen he :relax:
@Dre: Hoef niet te vragen of 'wij' wat mee neemt, komt bij jou altijd wel goed :dank:

Gebruikersavatar
Kappa7
Berichten: 4356
Lid geworden op: za 22 nov 2008, 9:50
Locatie: Ermelo

Re: 6e Luisterdag Oost Nederland zaterdag 4 februari 2017

Berichtdoor Kappa7 » wo 23 nov 2016, 20:44

Barry2001 schreef:Gaaf, alle reacties, we gaan er weer een mooie dag van maken! \:D/

@George: Over inventaris gesproken :mrgreen: volgens mij ook alle edities zo´n beetje geweest. Breng je nog wat mee, de Bastogne versterker bv?

Ik weet het nog niet Barry.
De versterker ligt nog uitelkaar en ik moet de print nog opnieuw opbouwen maar kan nog even geen zin krijgen om daarmee aan de gang te gaan.
Ben eigenlijk te bang dat het spul weer klapt en meer schade maakt dan mij lief is.


Terug naar “DIY Events door leden”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: CCBot en 0 gasten