TV

over het kant & Klare spul dus

Moderator: Beheerdersteam

Gebruikersavatar
SSassen
Berichten: 10092
Lid geworden op: vr 22 apr 2005, 10:21
Locatie: Zuidoostbeemster

Re: TV

Berichtdoor SSassen » do 08 dec 2016, 11:10

Barry2001 schreef:https://tweakers.net/nieuws/118743/sony-gaat-volgend-jaar-oled-tvs-verkopen.html :-"


Proest ... (haalt even doekjes om z'n monitor weer schoon te maken)
Mediocre is not my middle name.

Gebruikersavatar
ds23man
Ook commercieel actief
Berichten: 24095
Lid geworden op: za 05 sep 2009, 18:46
Locatie: Bananenrepubliek

Re: TV

Berichtdoor ds23man » do 08 dec 2016, 16:16

Met displays van LG. Feitelijk is er op dit moment maar 1 fabrikant met een grote oled productielijn. Sony heeft er ook 1 maar tot max 30" voor de pro producten. Samsung gaat blijkbaar weer vanaf de grond beginnen maar nu met rgbw oled.
Fusion Filterdesign

Gebruikersavatar
ds23man
Ook commercieel actief
Berichten: 24095
Lid geworden op: za 05 sep 2009, 18:46
Locatie: Bananenrepubliek

Re: TV

Berichtdoor ds23man » ma 12 dec 2016, 17:12

Goed, je zou denken dat we tegenwoordig allemaal slimme apparaten om ons heen hebben. Forget it!

De smart tv, je zou verwachten dat ie enige verstandelijke vermogens zou hebben. Nou, de eerste videorecorder met mechanische schakelklok van Philips was slimmer.

Je hebt dus een smart tv met alles geintegreerd, sat ontvangers, internet, apps en videorecorder.


Dus geen gezeur meer met allerlei losse dozen en afstandsbedieningen.

Je geeft dus in de guide even aan dat een bepaald programma opgenomen moet worden ( vanochtend gedaan) en je zet dus je toestel op standby als je weggaat.

Kom je dus thuis in de middag en kijkt even in de opnamelijst: NIETS!


Dat klote ding moet dus gewoon aan blijven staan om op te kunnen nemen.................

Zucht.
Fusion Filterdesign

Gebruikersavatar
Ah!buis
Berichten: 15568
Lid geworden op: ma 15 nov 2010, 22:36
Locatie: Overijse

Re: TV

Berichtdoor Ah!buis » ma 12 dec 2016, 18:35

Koop je een smart TV, krijg je dat ook en dan toch nog klagen ???
Anne
♫ Liever gaar in de kist dan weer een schokje gemist ♪

Gebruikersavatar
Barry2001
Algemene moderator
Berichten: 11764
Lid geworden op: zo 22 mar 2009, 16:57
Locatie: Hengelo

Re: TV

Berichtdoor Barry2001 » ma 12 dec 2016, 19:00

Klagen klagen klagen. Nog geen 14 dagen geleden gekocht dat ding, dus terug met dit ondermaatse product. Daar heb je recht op. Of je stopt met klagen :rofl:
Koop je daarna gelijk een echte tv, namelijk een .......

Gebruikersavatar
ds23man
Ook commercieel actief
Berichten: 24095
Lid geworden op: za 05 sep 2009, 18:46
Locatie: Bananenrepubliek

Re: TV

Berichtdoor ds23man » ma 12 dec 2016, 20:07

Blijkbaar worden tv's tegenwoordig ontworpen door snotneusjes die de videorecorder niet meer hebben meegemaakt en denken dat alles maar van het net af te halen is..........
Fusion Filterdesign

Gebruikersavatar
hannesie
Berichten: 13289
Lid geworden op: wo 31 dec 2008, 15:27
Locatie: Dordrecht

Re: TV

Berichtdoor hannesie » ma 12 dec 2016, 20:37

Juist wel grappig wat je beschrijft met die opname's, wij hadden het net andersom, de recorder moest juist in stand-by, en ging dan draaien op het juiste tijdstip. :lol: :mrgreen:
Hans

Gebruikersavatar
Barry2001
Algemene moderator
Berichten: 11764
Lid geworden op: zo 22 mar 2009, 16:57
Locatie: Hengelo

Re: TV

Berichtdoor Barry2001 » ma 12 dec 2016, 20:48

Ja pcies, de timer van de video werd geactiveerd als je ´m op standby zette. Hopen dat de band die er in zat ver genoeg was terug gespoeld :D

Maar Gerhard serieus, kan toch niet waar zijn dat de tv aan moet staan als je wat op wilt nemen ipv standby....waar wil je wat opnemen, op de externe usb schijf? Is dit überhaupt wel mogelijk?

Gebruikersavatar
ds23man
Ook commercieel actief
Berichten: 24095
Lid geworden op: za 05 sep 2009, 18:46
Locatie: Bananenrepubliek

Re: TV

Berichtdoor ds23man » ma 12 dec 2016, 20:51

Externe usb schijf. Als je toestel op stand by zet gaat gewoon alles plat.
Fusion Filterdesign

Gebruikersavatar
Barry2001
Algemene moderator
Berichten: 11764
Lid geworden op: zo 22 mar 2009, 16:57
Locatie: Hengelo

Re: TV

Berichtdoor Barry2001 » ma 12 dec 2016, 20:53

En als íe aan staat kun je wel wat opnemen op die schijf? Die is niet alleen bedoelt voor afspelen?

Gebruikersavatar
ray5150
Berichten: 24461
Lid geworden op: vr 13 apr 2007, 23:56
Locatie: s-Gravenhage

Re: TV

Berichtdoor ray5150 » ma 12 dec 2016, 20:53

Televisies die draaien op software. 't word er niet simpeler op... :?

Gebruikersavatar
ds23man
Ook commercieel actief
Berichten: 24095
Lid geworden op: za 05 sep 2009, 18:46
Locatie: Bananenrepubliek

Re: TV

Berichtdoor ds23man » ma 12 dec 2016, 20:57

Als ie aan staat neemt ie gewoon netjes op. Dus als ik iets op wil nemen terwijl ik niet thuis ben moet ik gewoon een tv scherm aan laten staan. Als ik iets wil opnemen terwijl ik ga slapen moet ik de tv aan laten staan, lekker handig in de slaapkamer. Als ik op vakantie ga en wil een dagelijkse serie opnemen moet ik het scherm aan laten staan, is wel inbreker afschrikkend.



Welke IDIOOT heeft dit bedacht.
Fusion Filterdesign

Gebruikersavatar
Barry2001
Algemene moderator
Berichten: 11764
Lid geworden op: zo 22 mar 2009, 16:57
Locatie: Hengelo

Re: TV

Berichtdoor Barry2001 » ma 12 dec 2016, 21:01

Ok. Ik vond nog iets over formatteren ( https://www.gebruikershandleiding.com/P ... ?page=0066 ), maar hij neemt dus wel op maar moet aanstaan. Volslagen onbruikbaar inderdaad, als dit inderdaad zo is en je niet iets over het hoofd ziet zou dit voor mij een reden zijn het apparaat terug te sturen. Maar kan het me gewoon niet voorstellen.

Gebruikersavatar
SSassen
Berichten: 10092
Lid geworden op: vr 22 apr 2005, 10:21
Locatie: Zuidoostbeemster

Re: TV

Berichtdoor SSassen » ma 12 dec 2016, 21:47

ds23man schreef:Blijkbaar worden tv's tegenwoordig ontworpen door snotneusjes die de videorecorder niet meer hebben meegemaakt en denken dat alles maar van het net af te halen is..........


Yup, daar loop ik bijna dagelijks tegenaan en dan druk ik diezelfde snotneusjes op de feiten, namelijk dat hun pa&ma en/of opa&oma, er ook mee aan de slag moeten kunnen zonder hulp van diezelfde snotneus.
Mediocre is not my middle name.

Gebruikersavatar
SSassen
Berichten: 10092
Lid geworden op: vr 22 apr 2005, 10:21
Locatie: Zuidoostbeemster

Re: TV

Berichtdoor SSassen » ma 12 dec 2016, 21:48

ds23man schreef:Welke IDIOOT heeft dit bedacht.


Zo'n betweterig snotneusje, bouwjaar ergens tussen '85 en '95.
Mediocre is not my middle name.

Gebruikersavatar
Pjotr
Berichten: 24826
Lid geworden op: do 26 aug 2004, 18:34
Locatie: bollenstreek

Re: TV

Berichtdoor Pjotr » ma 12 dec 2016, 22:53

Wie koopt er nou ook een telefoon van een meter? :shock: :lol:
How much wood could a woodchuck chuck
if a woodchuck could chuck wood

Gebruikersavatar
ds23man
Ook commercieel actief
Berichten: 24095
Lid geworden op: za 05 sep 2009, 18:46
Locatie: Bananenrepubliek

Re: TV

Berichtdoor ds23man » di 13 dec 2016, 10:35

De 350 pagina's tellende gebruiksaanwijzing doorgespit, moet gewoon opnemen in stand by stand. Bij een al lopende timeropname als de tv aanstaat kun je gewoon uitschakelen en de opname loopt door. Maar een opname start dus niet als ie in stand by staat. Zal wel een software bug zijn, maar eens met panasonic bellen.
Fusion Filterdesign

Gebruikersavatar
Barry2001
Algemene moderator
Berichten: 11764
Lid geworden op: zo 22 mar 2009, 16:57
Locatie: Hengelo

Re: TV

Berichtdoor Barry2001 » di 13 dec 2016, 10:38

Heeft het misschien te maken met externe voeding aan de USB schijf, of heb je die er wel aan zitten? Dat deze niet opstart uit standby zonder externe voeding?

Gebruikersavatar
ds23man
Ook commercieel actief
Berichten: 24095
Lid geworden op: za 05 sep 2009, 18:46
Locatie: Bananenrepubliek

Re: TV

Berichtdoor ds23man » di 13 dec 2016, 10:42

Ik heb er nu een hdd aan hangen met usb voeding.
Fusion Filterdesign

Gebruikersavatar
Barry2001
Algemene moderator
Berichten: 11764
Lid geworden op: zo 22 mar 2009, 16:57
Locatie: Hengelo

Re: TV

Berichtdoor Barry2001 » di 13 dec 2016, 10:46

Ja, extern? Niet door USB gevoed?

Gebruikersavatar
ds23man
Ook commercieel actief
Berichten: 24095
Lid geworden op: za 05 sep 2009, 18:46
Locatie: Bananenrepubliek

Re: TV

Berichtdoor ds23man » di 13 dec 2016, 10:53

Extern id, gevoed door de usb van de tv. Lampje op de hdd blijft ook netjes aan als er een timer is ingesteld en de tv op stand by staat.
Fusion Filterdesign

Gebruikersavatar
ds23man
Ook commercieel actief
Berichten: 24095
Lid geworden op: za 05 sep 2009, 18:46
Locatie: Bananenrepubliek

Re: TV

Berichtdoor ds23man » di 13 dec 2016, 11:12

HDD blijft dus mooi onder stroom staan, als je de tv aanzet nadat een timer is gestart geeft ie zelf ook aan dat er een opname loopt. Alleen is er geen datastroom naar de schijf. Curieus......
Fusion Filterdesign

Gebruikersavatar
ds23man
Ook commercieel actief
Berichten: 24095
Lid geworden op: za 05 sep 2009, 18:46
Locatie: Bananenrepubliek

Re: TV

Berichtdoor ds23man » di 13 dec 2016, 13:28

Fusion Filterdesign

Gebruikersavatar
Barry2001
Algemene moderator
Berichten: 11764
Lid geworden op: zo 22 mar 2009, 16:57
Locatie: Hengelo

Re: TV

Berichtdoor Barry2001 » di 13 dec 2016, 13:44

Ok. Probeer het gewoon nog een (3e :mrgreen: ) keer heb je nou die schijf al eens EXTERN gevoed? Dus niet via usb? Dus met een adaptertje oid?

Gebruikersavatar
ds23man
Ook commercieel actief
Berichten: 24095
Lid geworden op: za 05 sep 2009, 18:46
Locatie: Bananenrepubliek

Re: TV

Berichtdoor ds23man » di 13 dec 2016, 14:03

Fusion Filterdesign


Terug naar “Hifi Gerelateerd”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: CCBot en 0 gasten