Mijn ZBA CA versterker.

Voor- en Eindversterkers

Moderator: Beheerdersteam

Gebruikersavatar
dre
Berichten: 13585
Lid geworden op: di 23 nov 2004, 20:55
Locatie: nerdwijk

Re: Mijn ZBA CA versterker.

Berichtdoor dre » wo 16 nov 2016, 17:21

Dan word het met de schakelaar en de iec invoer wel heel er krap.
Of de schakelaar moet heel hoog,maar da's geen gezicht.
потому что он может!

Gebruikersavatar
ds23man
Ook commercieel actief
Berichten: 20856
Lid geworden op: za 05 sep 2009, 18:46
Locatie: Bananenrepubliek

Re: Mijn ZBA CA versterker.

Berichtdoor ds23man » wo 16 nov 2016, 17:23

De schakelaar aan de bovenkant is ook weer eens wat anders, is je gatenprobleem ook opgelost. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Fusion Filterdesign

Gebruikersavatar
dre
Berichten: 13585
Lid geworden op: di 23 nov 2004, 20:55
Locatie: nerdwijk

Re: Mijn ZBA CA versterker.

Berichtdoor dre » wo 16 nov 2016, 17:23

Nope,zo gaat het worden.
потому что он может!

Gebruikersavatar
Pjotr
Berichten: 21112
Lid geworden op: do 26 aug 2004, 18:34
Locatie: bollenstreek

Re: Mijn ZBA CA versterker.

Berichtdoor Pjotr » wo 16 nov 2016, 17:29

Je hoeft de trafo's toch niet in 1 lijn te zetten? Beetje verschoven maakt niet uit. Ik zou zelf trouwens de IEC invoer helemaal aan de zijkant zetten. Netsnoeren en interlinks uit elkaars buurt weet je nog? Dat gaat dan ook makkelijker.

Bekijk nog eens de foto's van mijn uitvoering. Zit wel allemaal nog dichter op elkaar. Maar echt geen spatje brom of netstoring!
Peter de Jong

Gebruikersavatar
Barry2001
Algemene moderator
Berichten: 10249
Lid geworden op: zo 22 mar 2009, 16:57
Locatie: Hengelo

Re: Mijn ZBA CA versterker.

Berichtdoor Barry2001 » wo 16 nov 2016, 18:11

Pcies. Uitgang versterker is niet zo spannend, ingang wel.

Choose-Wisely.jpg
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.

Gebruikersavatar
dre
Berichten: 13585
Lid geworden op: di 23 nov 2004, 20:55
Locatie: nerdwijk

Re: Mijn ZBA CA versterker.

Berichtdoor dre » za 26 nov 2016, 13:49

Hoe zwaar moet je 2 stuks eigenlijk afzekeren?
потому что он может!

Gebruikersavatar
knuisje
Berichten: 3637
Lid geworden op: zo 15 apr 2007, 0:07
Locatie: Julianadorp

Re: Mijn ZBA CA versterker.

Berichtdoor knuisje » za 26 nov 2016, 20:10

Bij 2 x 150VA trafo's zou ik 300/230 = 1.3A nemen en naar boven afronden. Dat wordt dan een zekering van 1.4A traag.
( ͝° ͜ʖ͡°)

Gebruikersavatar
dre
Berichten: 13585
Lid geworden op: di 23 nov 2004, 20:55
Locatie: nerdwijk

Re: Mijn ZBA CA versterker.

Berichtdoor dre » za 26 nov 2016, 20:12

Prima,die heeft de baas nog liggen. :mrgreen:
потому что он может!

Gebruikersavatar
Pjotr
Berichten: 21112
Lid geworden op: do 26 aug 2004, 18:34
Locatie: bollenstreek

Re: Mijn ZBA CA versterker.

Berichtdoor Pjotr » za 26 nov 2016, 21:30

knuisje schreef:Bij 2 x 150VA trafo's zou ik 300/230 = 1.3A nemen en naar boven afronden. Dat wordt dan een zekering van 1.4A traag.

Trage zekeringen altijd een factor 1,25 - 1,5 naar boven afronden i.v.m. slijtage/veroudering op termijn.
Peter de Jong

Gebruikersavatar
dre
Berichten: 13585
Lid geworden op: di 23 nov 2004, 20:55
Locatie: nerdwijk

Re: Mijn ZBA CA versterker.

Berichtdoor dre » za 26 nov 2016, 21:36

dan word het 2A.
потому что он может!

Gebruikersavatar
Pjotr
Berichten: 21112
Lid geworden op: do 26 aug 2004, 18:34
Locatie: bollenstreek

Re: Mijn ZBA CA versterker.

Berichtdoor Pjotr » za 26 nov 2016, 21:41

Lijkt mij prima. Ik heb er 2x 1A traag inzitten. Dus 1A per kanaal (ieder kanaal apart gezekerd). Die zekering beschermt alleen bij harde kortsluiting.
Peter de Jong

Gebruikersavatar
dre
Berichten: 13585
Lid geworden op: di 23 nov 2004, 20:55
Locatie: nerdwijk

Re: Mijn ZBA CA versterker.

Berichtdoor dre » zo 27 nov 2016, 8:55

De voedingen hebben ook nog zekeringen,dus dat moet goed gaan.

Een geweldige tip van Robert:

speaker terminal groot-500x500.JPG


Slechts €2 :goedzo:
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.
потому что он может!

Gebruikersavatar
ds23man
Ook commercieel actief
Berichten: 20856
Lid geworden op: za 05 sep 2009, 18:46
Locatie: Bananenrepubliek

Re: Mijn ZBA CA versterker.

Berichtdoor ds23man » zo 27 nov 2016, 10:45

Kijk maar uit met die goedkope rommel, heb al meerdere malen meegemaakt dat het draad kapot gaat als je de zaak vastdraait.
Fusion Filterdesign

Gebruikersavatar
dre
Berichten: 13585
Lid geworden op: di 23 nov 2004, 20:55
Locatie: nerdwijk

Re: Mijn ZBA CA versterker.

Berichtdoor dre » zo 27 nov 2016, 10:50

Ik had ze in Alphen al bekeken.
Ze zien er prima uit.

En alles is te mollen toch? :mrgreen:
потому что он может!

Gebruikersavatar
Pjotr
Berichten: 21112
Lid geworden op: do 26 aug 2004, 18:34
Locatie: bollenstreek

Re: Mijn ZBA CA versterker.

Berichtdoor Pjotr » zo 27 nov 2016, 10:58

.

Gerhard heeft wel een punt. Ik heb er ook 60A klemmen van €5,95 opgezet ipv die goedkope meuk van €1,95 :D Beviel toch beter.
Peter de Jong

Gebruikersavatar
ds23man
Ook commercieel actief
Berichten: 20856
Lid geworden op: za 05 sep 2009, 18:46
Locatie: Bananenrepubliek

Re: Mijn ZBA CA versterker.

Berichtdoor ds23man » zo 27 nov 2016, 11:16

Had laatst 4 van deze setjes voor het fantomas project:

http://www.rumoh.eu/terminals/binding-post-m5-26

Van 1 bleek een moertje niet bestand tegen normaal vastdraaien.
Fusion Filterdesign

Gebruikersavatar
dre
Berichten: 13585
Lid geworden op: di 23 nov 2004, 20:55
Locatie: nerdwijk

Re: Mijn ZBA CA versterker.

Berichtdoor dre » zo 27 nov 2016, 11:21

Ach,die Chinese dingen van Peter heb ik ook al met slechte draad aan zien komen,tevens scheuren van de knop......
Maar om nu gelijk WBT te monteren.......

Ze zijn prima.
потому что он может!

Gebruikersavatar
Kappa7
Berichten: 3951
Lid geworden op: za 22 nov 2008, 9:50
Locatie: Ermelo

Re: Mijn ZBA CA versterker.

Berichtdoor Kappa7 » zo 27 nov 2016, 11:57

dre schreef:De voedingen hebben ook nog zekeringen,dus dat moet goed gaan.

Een geweldige tip van Robert:

speaker terminal groot-500x500.JPG

Slechts €2 :goedzo:

Had ik toevallig nog liggen en heb die ook op mijn eindversterker gezet.
Functioneert prima en heb ik nog niet kapot kunnen draaien.
Moet wel eerlijk bekennen dat ik voornamelijk banaan stekkers gebruik dus schroeven onder de klemmen is nog niet veel voorgekomen.

Gebruikersavatar
dre
Berichten: 13585
Lid geworden op: di 23 nov 2004, 20:55
Locatie: nerdwijk

Re: Mijn ZBA CA versterker.

Berichtdoor dre » zo 27 nov 2016, 11:58

Ik ben ook een bananenman! :lol:
потому что он может!

Gebruikersavatar
ray5150
Berichten: 22685
Lid geworden op: vr 13 apr 2007, 23:56
Locatie: s-Gravenhage

Re: Mijn ZBA CA versterker.

Berichtdoor ray5150 » zo 27 nov 2016, 13:40

dre schreef:
Een geweldige tip van Robert:

speaker terminal groot-500x500.JPG

Slechts €2 :goedzo:


Waar dan ?

Gebruikersavatar
dre
Berichten: 13585
Lid geworden op: di 23 nov 2004, 20:55
Locatie: nerdwijk

Re: Mijn ZBA CA versterker.

Berichtdoor dre » zo 27 nov 2016, 13:41

Is geen sponsor. O:)

PB onderweg.
потому что он может!

Gebruikersavatar
Pjotr
Berichten: 21112
Lid geworden op: do 26 aug 2004, 18:34
Locatie: bollenstreek

Re: Mijn ZBA CA versterker.

Berichtdoor Pjotr » zo 27 nov 2016, 16:26

dre schreef:Is geen sponsor. O:)

PB onderweg.

????

dre schreef:Ach,die Chinese dingen van Peter heb ik ook al met slechte draad aan zien komen,tevens scheuren van de knop......
Maar om nu gelijk WBT te monteren.......

Ze zijn prima.

Ik heb er gèèn Chinese op zitten maar deze: http://nl.farnell.com/webapp/wcs/stores ... ries%2060A Kan natuurlijk wel dat ze in China gemaakt worden net als met Pomona tegenwoordig (Amerikaans).

Dat Chinese WBT imitatie spul waar jij op doelt is i.d.d. bagger en scheurt snel.
Laatst gewijzigd door Pjotr op zo 27 nov 2016, 16:39, 1 keer totaal gewijzigd.
Peter de Jong

Gebruikersavatar
dre
Berichten: 13585
Lid geworden op: di 23 nov 2004, 20:55
Locatie: nerdwijk

Re: Mijn ZBA CA versterker.

Berichtdoor dre » zo 27 nov 2016, 16:33

Ach,voor een banaanplug meer dan voldoende.
потому что он может!

Gebruikersavatar
dre
Berichten: 13585
Lid geworden op: di 23 nov 2004, 20:55
Locatie: nerdwijk

Re: Mijn ZBA CA versterker.

Berichtdoor dre » ma 05 dec 2016, 21:02

DSC00756.JPG


DSC00757.JPG


DSC00758.JPG


Weer een paar stapjes verder.

Als ik de koelpasta achter de chip wil plaatsen,moet ik dan nog ergens op letten?
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.
потому что он может!

Gebruikersavatar
SSassen
Berichten: 8230
Lid geworden op: vr 22 apr 2005, 10:21
Locatie: Zuidoostbeemster

Re: Mijn ZBA CA versterker.

Berichtdoor SSassen » ma 05 dec 2016, 22:15

Kan je tegenwoordig de Pjotr PCBs ergens kant-en-klaar bestukt bestellen ofzo? Of heb je zelf SMD lopen solderen Dre?
Mediocre is not my middle name.


Terug naar “Versterkers”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: CCBot en 0 gasten