Logitechmediaserver Material Skin

Mediaservers, (mobiele cliënt)-spelers, HTPC's, internetradio's, software en al wat hiermee verband houdt.
    (daarom niet noodzakelijkerwijs zelfbouw)

Moderator: Beheerdersteam

Gebruikersavatar
rikpost
Berichten: 1439
Lid geworden op: vr 17 dec 2010, 15:04
Locatie: Heinenoord

Re: Logitechmediaserver Material Skin

Berichtdoor rikpost » zo 06 dec 2020, 22:42

Werk dat ook met Logitech duet bv ?
Ooit is het allemaal klaar !

Gebruikersavatar
hannesie
Berichten: 13438
Lid geworden op: wo 31 dec 2008, 15:27
Locatie: Dordrecht

Re: Logitechmediaserver Material Skin

Berichtdoor hannesie » zo 06 dec 2020, 23:04

Jawel, dan moet je een switch/inschakeling van een service doen, en dan gaat dat prima.
squeeze.jpg


Maar dan gebruik je de interface van ROON, en beter krijg je niet. :lol: :think: :sure:
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.
Hans

Gebruikersavatar
rikpost
Berichten: 1439
Lid geworden op: vr 17 dec 2010, 15:04
Locatie: Heinenoord

Re: Logitechmediaserver Material Skin

Berichtdoor rikpost » zo 06 dec 2020, 23:17

Okey ,hoor daar veel positieve berichten over!
Ooit is het allemaal klaar !

Gebruikersavatar
rikpost
Berichten: 1439
Lid geworden op: vr 17 dec 2010, 15:04
Locatie: Heinenoord

Re: Logitechmediaserver Material Skin

Berichtdoor rikpost » ma 07 dec 2020, 19:47

hannesie schreef:
rikpost schreef:Ik heb hem er ook op zitten integreert ook mooi met TIDAL .
Echter lukt het hier ook niet om een album of track in een afspeellijst op te slaan of onder favorieten te zetten .
Iemand een ideetje :think:

Bij de favorieten zetten deed ik dan altijd met de oude opzet en de PC, daar kon ik makkelijk met de scherm opzet dat selecteren.

Ik heb het even geprobeerd, en als je op de oude wijze dat bij de favorieten zet zie ik het wel bij de material terug.
up.jpg Er is dus net een update. :mrgreen:


YEPP!!
Net even gekeken, bij een bestand kun je de 3 boven elkaar staande punten aan klikken en dan zie je een sub menu, en onder in staat er weer een markering met 3 punten horizontaal, en dan kun jet het selecteren voor de Favorieten.!!
Er zijn zeker mogelijkheden.


Hmmmm ik krijg het niet voor elkaar ,je bedoeld gewoon de 3 puntjes naast de track toch?
Daar heb ik dan wel de mogelijkheid om het bij favorieten te zetten ,echter ik vind hem er niet in terug !
Ooit is het allemaal klaar !

Gebruikersavatar
rikpost
Berichten: 1439
Lid geworden op: vr 17 dec 2010, 15:04
Locatie: Heinenoord

Re: Logitechmediaserver Material Skin

Berichtdoor rikpost » ma 07 dec 2020, 19:58

Ik heb hem ! De nu speelt knop heef een dubbele functie .
Wanneer je die langer vast houd kom je wel in een ander menu waar je de track op kunt slaan of desgewenst het album van de track .
Dan vind je hem wel terug onder favorieten bij TIDAL zelf .
Ooit is het allemaal klaar !

Gebruikersavatar
hannesie
Berichten: 13438
Lid geworden op: wo 31 dec 2008, 15:27
Locatie: Dordrecht

Re: Logitechmediaserver Material Skin

Berichtdoor hannesie » ma 07 dec 2020, 21:07

OK, je hebt het dus in combi met Tidal.

IK had bij de material deze opties.
3.jpg

3h.jpg

fav.jpg
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.
Hans

Gebruikersavatar
rikpost
Berichten: 1439
Lid geworden op: vr 17 dec 2010, 15:04
Locatie: Heinenoord

Re: Logitechmediaserver Material Skin

Berichtdoor rikpost » ma 07 dec 2020, 21:42

Die optie werkte niet kreeg je ok geen melding van.
Maar je kon hem ook niet terugvinden
Ooit is het allemaal klaar !

Gebruikersavatar
hannesie
Berichten: 13438
Lid geworden op: wo 31 dec 2008, 15:27
Locatie: Dordrecht

Re: Logitechmediaserver Material Skin

Berichtdoor hannesie » ma 07 dec 2020, 23:15

:-# Bijzonder, maar mij lukte het wel.
Hans

Gebruikersavatar
rikpost
Berichten: 1439
Lid geworden op: vr 17 dec 2010, 15:04
Locatie: Heinenoord

Re: Logitechmediaserver Material Skin

Berichtdoor rikpost » di 08 dec 2020, 14:34

hannesie schreef::-# Bijzonder, maar mij lukte het wel.


Gouden hansjes :lol:
Nou ja het werkt nu .......dus !
Maar bedankt voor de hulp
Ooit is het allemaal klaar !

Gebruikersavatar
hannesie
Berichten: 13438
Lid geworden op: wo 31 dec 2008, 15:27
Locatie: Dordrecht

Re: Logitechmediaserver Material Skin

Berichtdoor hannesie » vr 11 dec 2020, 23:20

Even een vraagje, ik heb nu dus een Mac mini met daar LMS op geïnstalleerd, maar nu heb ik nog geen account in gevuld, maar ik tref geen material aan, sowieso minder plug-in's in het totaal.

Zijn er nog andere mensen, die de boel via Apple hebben draaien? de server dus ?
Hans

Gebruikersavatar
FR_Aad
Berichten: 4269
Lid geworden op: do 11 dec 2008, 21:47
Locatie: 010

Re: Logitechmediaserver Material Skin

Berichtdoor FR_Aad » za 12 dec 2020, 18:40

Oei
Ik zou LMS even op een Mac moeten installeren.


Ik had trouwens vandaag in Daphile een waarschuwing dat er een update voor Material is.

Gebruikersavatar
hannesie
Berichten: 13438
Lid geworden op: wo 31 dec 2008, 15:27
Locatie: Dordrecht

Re: Logitechmediaserver Material Skin

Berichtdoor hannesie » za 12 dec 2020, 20:08

Klopt, heb de update wel op de FriendlyArm
Hans

Gebruikersavatar
hannesie
Berichten: 13438
Lid geworden op: wo 31 dec 2008, 15:27
Locatie: Dordrecht

Re: Logitechmediaserver Material Skin

Berichtdoor hannesie » za 12 dec 2020, 20:17

:-({|= Ben benieuwd of jij het wel krijgt, dat material.
Lijkt me wel minder wat betreft de mogelijkheden.
Hans

Gebruikersavatar
FR_Aad
Berichten: 4269
Lid geworden op: do 11 dec 2008, 21:47
Locatie: 010

Re: Logitechmediaserver Material Skin

Berichtdoor FR_Aad » za 12 dec 2020, 20:58

Je moet zelf bij de plug-ins onderin de url voor Material invullen. Alleen krijg ik bij het installeren een melding bad repository

Gebruikersavatar
hannesie
Berichten: 13438
Lid geworden op: wo 31 dec 2008, 15:27
Locatie: Dordrecht

Re: Logitechmediaserver Material Skin

Berichtdoor hannesie » za 12 dec 2020, 23:01

Jij bedoelt deze opzet neem ik aan?

https://github.com/CDrummond/lms-materi ... nformation
Dan ook interessant,
ios.jpg


Ik heb al aardig wat gedaan, maar hij blijft in slaap vallen. :shock:
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.
Hans

Gebruikersavatar
hannesie
Berichten: 13438
Lid geworden op: wo 31 dec 2008, 15:27
Locatie: Dordrecht

Re: Logitechmediaserver Material Skin

Berichtdoor hannesie » ma 14 dec 2020, 15:44

Nu dat maar eens geprobeerd , maar dat Apple zo aangenaam is kan ik niet zeggen, met een regeltje knippen en plakken kan ik dan nog wel leven, maar de waarschuwing en het niet duidelijk krijgen is niet echt gebruiksvriendelijk, onderin kun je dan met wat moeite dit er in plakken, en vervolgens geeft hij na het zoeken waarom die dan niet doorgaat om een regeltje helemaal bovenin.
ongein.jpg
en dan krijg je niet in de gaten waarom het niet kan en op een totaal andere plaats zie je dan een cijfertje, wat mogelijk verband houd met plug-in's. En dan doe je het maar eens eerst zonder die plug-in, maar dan blijkt dat hij niet weet wat een flac formaat is, zeker alleen alac o.i.d.

Ik heb nu in de smiezen dat beide opties niet werken en feitelijk bedoeld zijn voor versie 7.9
Maar ik hou hem wel uit de slaap!!

Dit is problemen opzoeken op een Apple-tje. We gaan het eens proberen met Linux, Vortexbox moet ook kunnen lijkt mij.
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.
Hans


Terug naar “Streaming Media/Apparatuur”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: CCBot en 0 gasten