Infrared remote volume control

Verouderde en afgehandelde advertenties van afgelopen jaar.

Moderators: Barry2001, Beheerdersteam

Gebruikersavatar
pvanlingen
Berichten: 780
Lid geworden op: vr 21 dec 2007, 13:35
Locatie: Dronten

Infrared remote volume control

Berichtdoor pvanlingen » vr 01 feb 2019, 18:55

Ik zoek op korte termijn een infrared remote volume control.
Heb er een paar besteld maar dat duurt wat lang.
Heeft iemand er misschien een liggen?
Zonder potmeter mag ook want de bijgeleverde haal ik er toch af.

Paul.
s-l500[7].jpg
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.
Zelf maken is leuker.

Gebruikersavatar
Bert61
Berichten: 6758
Lid geworden op: vr 25 apr 2014, 4:15
Locatie: Oudenbosch

Re: Infrared remote volume control

Berichtdoor Bert61 » di 05 feb 2019, 13:57

Paul ik reageer wat laat maar ik heb er wel een liggen dat is met ingang selectie 5 ingangen
Ingang Worden op een rijtje leds weergegeven
Ik heb er alleen een kwartier mee gespeeld op tafel
Bij Alie gekocht 41€ incl shipping
ik hoor wel of dit iets is voor je
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.
shit draadje vergeten :oops:

Gebruikersavatar
pvanlingen
Berichten: 780
Lid geworden op: vr 21 dec 2007, 13:35
Locatie: Dronten

Re: Infrared remote volume control

Berichtdoor pvanlingen » di 05 feb 2019, 15:03

Hallo Bert,
Bedankt voor het aanbod.

Als ik gebruik zou maken van de mogelijkheid om ook de ingangskeuze op afstand te bedienen
dan zou ik niet aarzelen om jouw remote control over te nemen.
Ik ga de ingang echter omschakelen met een mooie draaischakelaar.
Ook de potmeter zou ik niet gaan gebruiken omdat ik die ga vervangen door een wat betere Alps.
Het is dus misschien beter om jouw bordje intact te laten.
Helaas zal ik nog even twee weken moeten wachten op de bordjes die ik inmiddels besteld heb. :(

Nogmaals bedankt voor het aanbod.
Paul.
Zelf maken is leuker.

Gebruikersavatar
Bert61
Berichten: 6758
Lid geworden op: vr 25 apr 2014, 4:15
Locatie: Oudenbosch

Re: Infrared remote volume control

Berichtdoor Bert61 » di 05 feb 2019, 16:14

pvanlingen schreef:Hallo Bert,
Bedankt voor het aanbod.

Als ik gebruik zou maken van de mogelijkheid om ook de ingangskeuze op afstand te bedienen
dan zou ik niet aarzelen om jouw remote control over te nemen.
Ik ga de ingang echter omschakelen met een mooie draaischakelaar.
Ook de potmeter zou ik niet gaan gebruiken omdat ik die ga vervangen door een wat betere Alps.
Het is dus misschien beter om jouw bordje intact te laten.
Helaas zal ik nog even twee weken moeten wachten op de bordjes die ik inmiddels besteld heb. :(

Nogmaals bedankt voor het aanbod.
Paul.

Als het niet is wat je wilt Ok
Anders is er over de prijs best te praten Paul
Gaat hij weer terug met de Chinese documentatie in de doos :D
shit draadje vergeten :oops:

Gebruikersavatar
pvanlingen
Berichten: 780
Lid geworden op: vr 21 dec 2007, 13:35
Locatie: Dronten

Re: Infrared remote volume control

Berichtdoor pvanlingen » di 05 feb 2019, 16:56

Nee de prijs is prima hoor, ik moet misschien niet zo ongeduldig zijn en gewoon nog twee weken wachten.
De vorige die ik via Ebay besteld had zijn ergens onderweg zoekgeraakt, maar na het vermelden hiervan kreeg ik
keurig netjes binnen een dag mijn geld teruggestort.

Paul.
Zelf maken is leuker.

Gebruikersavatar
Bert61
Berichten: 6758
Lid geworden op: vr 25 apr 2014, 4:15
Locatie: Oudenbosch

Re: Infrared remote volume control

Berichtdoor Bert61 » di 05 feb 2019, 18:20

pvanlingen schreef:Nee de prijs is prima hoor, ik moet misschien niet zo ongeduldig zijn en gewoon nog twee weken wachten.
De vorige die ik via Ebay besteld had zijn ergens onderweg zoekgeraakt, maar na het vermelden hiervan kreeg ik
keurig netjes binnen een dag mijn geld teruggestort.

Paul.

Ok Paul , dat is mooi dat je geld terug hebt , moet zeggen op een paar irritante afhandelingen na , Ook altijd Mn geld terug maar dat gaat dan allemaal om 1-2€ maar de klapper met Mn UGT,s was direct zo,n negatieve ervaring
Dispute toe gewezen maar zat door Porto btw en admin voor meer dan 100€ in de min
Je betaald ook btw over de porto ( was ruim 40€ die porto) :boos:
en heb hier twee UGT rijker die niet de juiste parameters hebben . :(
Dus dat doe ik nooit meer.
shit draadje vergeten :oops:


Terug naar “Archief”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: CCBot en 0 gasten