ringkerntrafo`s 2x30V 500VA

Verouderde en afgehandelde advertenties van afgelopen jaar.

Moderators: Barry2001, Beheerdersteam

Gebruikersavatar
pvanlingen
Berichten: 780
Lid geworden op: vr 21 dec 2007, 13:35
Locatie: Dronten

ringkerntrafo`s 2x30V 500VA

Berichtdoor pvanlingen » di 13 nov 2018, 18:18

Heeft iemand toevallig nog twee ringkerntrafo`s 2 x 30V 500VA liggen.
Ze mogen stoffig zijn :lol:

Paul.
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.
Zelf maken is leuker.

Gebruikersavatar
Pjotr
Berichten: 21081
Lid geworden op: do 26 aug 2004, 18:34
Locatie: bollenstreek

Re: ringkerntrafo`s 2x30V 500VA

Berichtdoor Pjotr » di 13 nov 2018, 18:37

pvanlingen schreef:Heeft iemand toevallig nog twee ringkerntrafo`s 2 x 30V 500VA liggen.
Ze mogen stoffig zijn :lol:

Paul.

Maar niet nog 220V? :mrgreen: Ik heb er wel 2 liggen van 160VA 2x 30V (Noratel). Of is dat te krap? Wat ga je er mee doen
Peter de Jong

Gebruikersavatar
pvanlingen
Berichten: 780
Lid geworden op: vr 21 dec 2007, 13:35
Locatie: Dronten

Re: ringkerntrafo`s 2x30V 500VA

Berichtdoor pvanlingen » di 13 nov 2018, 18:50

Bedankt Peter,
Het wordt een versterkertje maar Ik zoek echt naar minstens 500VA omdat ik ook in 2 Ohm een flinke
stroom wil kunnen leveren. (open baffle)

Paul.
Zelf maken is leuker.

Gebruikersavatar
cool
Berichten: 749
Lid geworden op: ma 09 okt 2006, 11:35
Locatie: Den Haag

Re: ringkerntrafo`s 2x30V 500VA

Berichtdoor cool » di 13 nov 2018, 18:58

Ik denk dat ik er wel 2 heb Paul, laat het szm weten. Groetjes,
Loek

Gebruikersavatar
pvanlingen
Berichten: 780
Lid geworden op: vr 21 dec 2007, 13:35
Locatie: Dronten

Re: ringkerntrafo`s 2x30V 500VA

Berichtdoor pvanlingen » di 13 nov 2018, 19:02

Nou dat zou mooi zijn Loek.
Als je wat hebt, misschien in Alphen overdragen?

Paul.
Laatst gewijzigd door pvanlingen op di 13 nov 2018, 23:51, 1 keer totaal gewijzigd.
Zelf maken is leuker.

Gebruikersavatar
ray5150
Berichten: 22661
Lid geworden op: vr 13 apr 2007, 23:56
Locatie: s-Gravenhage

Re: ringkerntrafo`s 2x30V 500VA

Berichtdoor ray5150 » di 13 nov 2018, 19:11

Ik wilde net gaan schrijven dat Loek je misschien zou kunnen helpen. :lol:

Gebruikersavatar
Pjotr
Berichten: 21081
Lid geworden op: do 26 aug 2004, 18:34
Locatie: bollenstreek

Re: ringkerntrafo`s 2x30V 500VA

Berichtdoor Pjotr » di 13 nov 2018, 19:14

Ok opgelost. Klasse-A is een verhaal apart maar zie nogal eens véél te dikke trafo's in een klasse-AB. Overigens 2 ohm... bedenk dat "voltages are cheaper than amps" nog steeds opgaat. Beter dus in serie zetten dan parallel. Maar da's een andere discussie.
Laatst gewijzigd door Pjotr op di 13 nov 2018, 20:38, 1 keer totaal gewijzigd.
Peter de Jong

Gebruikersavatar
beijert
Berichten: 1316
Lid geworden op: di 10 sep 2013, 16:00
Locatie: assen

Re: ringkerntrafo`s 2x30V 500VA

Berichtdoor beijert » di 13 nov 2018, 20:23

Waarom zou een trafo ooit te dik zijn?
Mark

Gebruikersavatar
pvanlingen
Berichten: 780
Lid geworden op: vr 21 dec 2007, 13:35
Locatie: Dronten

Re: ringkerntrafo`s 2x30V 500VA

Berichtdoor pvanlingen » za 17 nov 2018, 12:04

Ik heb twee nieuwe ringkerntrafo`s besteld.
Bedankt voor de aandacht.

Deze kan worden gesloten.

Paul.
Zelf maken is leuker.


Terug naar “Archief”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: CCBot, ubermetrics-techn. [bot] en 0 gasten