Ontwerp wedstrijd 2019 Ojee januari komt dichterbij

Algemene onderwerpen die niet specifiek in een van de andere categorien vallen

Moderator: Beheerdersteam

WrineX
Berichten: 261
Lid geworden op: za 14 jan 2017, 0:17
Locatie: Den Haag

Ontwerp wedstrijd 2019 Ojee januari komt dichterbij

Berichtdoor WrineX » za 14 sep 2019, 23:16

Zo, ik ben volgens mij als enige nog niet begonnen met een ontwerp.... ach zo gaat dat geloof ik :) ojah geen idee of ik dit hier mag posten dat is me alweer onduidelijk. maar ik weet vrij zeker dat ik iets ga doen met planar magnetics en wellicht wat open baffle. dus hier een klein testje, ik was benieuwd wat open baffle toe zou voegen aan mijn reeds bestaande planar magnetics die ik mee genomen had naar breda in 2018.

zover ben ik tevreden wat betreft potentieel. , het zou leuk zijn een systeem mee te kunnen nemen naar de wedstrijd wat anders dan anders is en wellicht overdreven is (lijkt me zo leuk om iets overkill te maken, althans als ik vervoer heb...), al hoewel dat een beetje af hangt van mijn vrij te besteden euros en niet zoveel vanwege de regels 350 euro aan drivers ga ik niet aan komen, hoe dan ook... maar je moet ze wel hebben :)

hier wat muziek van de combinatie OB en planar voor deze of gene

https://www.youtube.com/watch?v=zMtePuhVzEU

direct naar de muziek ?

The indien - running
https://youtu.be/zMtePuhVzEU?t=216

Feist - get not high get not low
https://youtu.be/zMtePuhVzEU?t=519

Cocorosie - rainbow warriors
https://youtu.be/zMtePuhVzEU?t=932


dus ben ik al onderweg ? niet echt, ik ben nog steeds aan het rommelen en aan het bedenken wat ik wil compleet overkill of lekker klein... beide is leuk... aaarg moeilijk :)

wouter
Ook commercieel actief
Berichten: 7531
Lid geworden op: vr 10 aug 2007, 16:39
Locatie: Lelystad

Re: Ontwerp wedstrijd 2019 Ojee januari komt dichterbij

Berichtdoor wouter » ma 16 sep 2019, 19:58

hahaha, ik dacht: wat heeft die gebruikt.... Maar gelet op je vlog achtige stijl heb je een groot out of the box gehalte en kan dit nog alle kanten op, en zeker ook een goeie, welke kant je ook kiest. Leuk!

Zelf heb ik filterlessfits als project naam, en het uitgangspunt is dat de filtering klopt, maar dat alles verder daarvoor al goed gekozen is. Dat is best nog een uitdaging. Dus ik weet ook niet of het lukt met de huidige drivers, en dat maakt het extra interessant. Het ontwerp is een middel, niet het doel, het doel is de muzikale beleving zo goed mogelijk neer te zetten gelet op het budget.

Succes met je keuzes!


Terug naar “Algemeen Luidspreker Zelfbouw”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: CCBot, e46eclipse en 1 gast