Hypex Fusion Plate amps

Commerciële mededelingen van onze sponsoren.

Moderator: Beheerdersteam

Gebruikersavatar
Shadow
Berichten: 11060
Lid geworden op: vr 28 jan 2011, 20:56
Locatie: Vlissingen

Re: Hypex Fusion Plate amps

Berichtdoor Shadow » di 14 apr 2020, 19:46

Nog nieuws Stefan?

Gebruikersavatar
satefan
Berichten: 1945
Lid geworden op: za 30 jan 2010, 20:11
Locatie: Lelystad

Re: Hypex Fusion Plate amps

Berichtdoor satefan » wo 15 apr 2020, 10:42

Shadow schreef:Nog nieuws Stefan?


Jazeker. De Hypexen zijn terug en draaien naar tevredenheid. Problem solved na uitstekende support van Hypex.

Satefan
Normaal is niets anders dan het gemiddelde van alle afwijkingen.

Gebruikersavatar
Henkjan
Beheerder / Site Admin
Berichten: 25669
Lid geworden op: do 01 jan 1970, 1:00
Locatie: Berkel en Rodenrijs

Re: Hypex Fusion Plate amps

Berichtdoor Henkjan » do 16 apr 2020, 15:36

da's mooi :goedzo:

vraagje voor Hypex: is er nog zicht op een 2.1 variant van de Fusion? Om een leuk sat/sub setje mee te maken
If it measures good, but sounds bad, you're measuring the wrong thing." ― Dr. Richard C. Heyser

Gebruikersavatar
ds23man
Ook commercieel actief
Berichten: 22624
Lid geworden op: za 05 sep 2009, 18:46
Locatie: Bananenrepubliek

Re: Hypex Fusion Plate amps

Berichtdoor ds23man » do 16 apr 2020, 16:19

Henkjan schreef:da's mooi :goedzo:

vraagje voor Hypex: is er nog zicht op een 2.1 variant van de Fusion? Om een leuk sat/sub setje mee te maken


Nee.
Fusion Filterdesign

Gebruikersavatar
satefan
Berichten: 1945
Lid geworden op: za 30 jan 2010, 20:11
Locatie: Lelystad

Re: Hypex Fusion Plate amps

Berichtdoor satefan » do 16 apr 2020, 17:08

Henkjan schreef:da's mooi :goedzo:

vraagje voor Hypex: is er nog zicht op een 2.1 variant van de Fusion? Om een leuk sat/sub setje mee te maken


Dat zou je met 2 FA123's kunnen doen, maar dat is vast niet wat je bedoelt. Met 1 plate een links+rechts +subwoofer kanaal bedoel je denk ik?
Normaal is niets anders dan het gemiddelde van alle afwijkingen.

Gebruikersavatar
Henkjan
Beheerder / Site Admin
Berichten: 25669
Lid geworden op: do 01 jan 1970, 1:00
Locatie: Berkel en Rodenrijs

Re: Hypex Fusion Plate amps

Berichtdoor Henkjan » do 16 apr 2020, 17:24

satefan schreef:
Henkjan schreef:da's mooi :goedzo:

vraagje voor Hypex: is er nog zicht op een 2.1 variant van de Fusion? Om een leuk sat/sub setje mee te maken


Dat zou je met 2 FA123's kunnen doen, maar dat is vast niet wat je bedoelt. Met 1 plate een links+rechts +subwoofer kanaal bedoel je denk ik?

psies. plate in de sub, alleen ls kabel naar de sats. had Hypex vroegâh wel, en die ervaring zou wel eens de reden kunnen zijn dat ze t nu niet meer hebben. niet alle leuke producten verkopen goed :think:
If it measures good, but sounds bad, you're measuring the wrong thing." ― Dr. Richard C. Heyser

Gebruikersavatar
satefan
Berichten: 1945
Lid geworden op: za 30 jan 2010, 20:11
Locatie: Lelystad

Re: Hypex Fusion Plate amps

Berichtdoor satefan » do 16 apr 2020, 21:17

Ik vind de voordelen van actief filteren zwaar genoeg wegen om toch twee amps te gebruiken. Dan maak je 2 subs, daar de plate amps in en dan kabel naar de satelieten. Zou zelfs met een FA122 kunnen als je de sats passief filtert. Kunnje nog steeds de response rechttrekken van de sats.
Normaal is niets anders dan het gemiddelde van alle afwijkingen.

flamingbeatz
Berichten: 120
Lid geworden op: zo 06 nov 2016, 2:38

Re: Hypex Fusion Plate amps

Berichtdoor flamingbeatz » wo 22 apr 2020, 13:09

Vraagje: volgens mij zit er in de fusion amps de MP DSP. Hier zit een ADAU1450 op, zou deze op een of andere manier geprogrammeerd kunnen worden vanuit SigmaStudio? Ik vind Hypex Filterdesign te beperkt.

Gebruikersavatar
ds23man
Ook commercieel actief
Berichten: 22624
Lid geworden op: za 05 sep 2009, 18:46
Locatie: Bananenrepubliek

Re: Hypex Fusion Plate amps

Berichtdoor ds23man » wo 22 apr 2020, 14:15

Dat kan niet. De firmware die in de dsp zit heeft ook nog taken qua bewaking en besturing.
Fusion Filterdesign

flamingbeatz
Berichten: 120
Lid geworden op: zo 06 nov 2016, 2:38

Re: Hypex Fusion Plate amps

Berichtdoor flamingbeatz » wo 22 apr 2020, 23:22

Dat is jammer. Zou dat op eigen verantwoordelijkheid reverse engineered kunnen worden (wat wordt er bewaakt en bestuurd?) om dit in een eigen project te verwerken? Of kan/mag je hier niets over zeggen?

Gebruikersavatar
holco
Berichten: 969
Lid geworden op: za 14 jan 2006, 21:10
Locatie: Capelle aan den IJssel

Re: Hypex Fusion Plate amps

Berichtdoor holco » vr 01 mei 2020, 17:03

Helaas weer problemen ](*,) nu met de FA123 die in mijn 3 weg centerspeaker zit, het laag is zonder enige reden er mee gestopt op een hele lichte brom na dan, wat ik ook probeer er is geen geluid meer uit te krijgen, softwarematig lijkt alles te kloppen en heb ook alles opnieuw ingeladen en zelfs een software update uitgevoerd, de brom blijft in alle gevallen consistent aanwezig.

Iemand nog tips, of meteen maar weer een RMA aanvragen?

Gebruikersavatar
ds23man
Ook commercieel actief
Berichten: 22624
Lid geworden op: za 05 sep 2009, 18:46
Locatie: Bananenrepubliek

Re: Hypex Fusion Plate amps

Berichtdoor ds23man » vr 01 mei 2020, 17:15

Klinkt als een overleden NCxxxMP. Dus even contact met support.
Fusion Filterdesign

Gebruikersavatar
holco
Berichten: 969
Lid geworden op: za 14 jan 2006, 21:10
Locatie: Capelle aan den IJssel

Re: Hypex Fusion Plate amps

Berichtdoor holco » vr 01 mei 2020, 17:37

Mail is verstuurd.

jvenema
Berichten: 569
Lid geworden op: di 20 aug 2019, 12:38

Re: Hypex Fusion Plate amps

Berichtdoor jvenema » vr 01 mei 2020, 17:54

Hoeveel pech kan iemand hebben?

Gebruikersavatar
holco
Berichten: 969
Lid geworden op: za 14 jan 2006, 21:10
Locatie: Capelle aan den IJssel

Re: Hypex Fusion Plate amps

Berichtdoor holco » vr 01 mei 2020, 17:56

Inderdaad, heb er 3 en dit wordt de 3e RMA :?

Gebruikersavatar
Shadow
Berichten: 11060
Lid geworden op: vr 28 jan 2011, 20:56
Locatie: Vlissingen

Re: Hypex Fusion Plate amps

Berichtdoor Shadow » vr 01 mei 2020, 18:48

Nou ja, je zou bijna zeggen dat het een maandagochtend exemplaar geweest is, maar 3x???

Dynky
Berichten: 282
Lid geworden op: vr 28 dec 2012, 23:16
Locatie: Antwerpen

Re: Hypex Fusion Plate amps

Berichtdoor Dynky » vr 01 mei 2020, 19:08

Ergens nog een "geluk" dat het de plate van je center is, als het één vd mains was geweest moest je nou weer alles op-/ombouwen naar de originele plate, aangezien die zijn omgebouwd in Modushop kasten, toch?

Gebruikersavatar
ds23man
Ook commercieel actief
Berichten: 22624
Lid geworden op: za 05 sep 2009, 18:46
Locatie: Bananenrepubliek

Re: Hypex Fusion Plate amps

Berichtdoor ds23man » vr 01 mei 2020, 19:33

Ik heb er hier een stuk of acht, werken allemaal probleemloos.
Fusion Filterdesign

Gebruikersavatar
Shadow
Berichten: 11060
Lid geworden op: vr 28 jan 2011, 20:56
Locatie: Vlissingen

Re: Hypex Fusion Plate amps

Berichtdoor Shadow » vr 01 mei 2020, 19:56

ds23man schreef:Ik heb er hier een stuk of acht, werken allemaal probleemloos.


Dat, plus het feit dat er volgens mij weinig problemen zijn met de rest van de gebruikers die niet hier komen, geeft wel aan dat dit gek is, je zou bijna denken dat er wat op het net zit te rommelen bij holco in de buurt?

Gebruikersavatar
ray5150
Berichten: 23693
Lid geworden op: vr 13 apr 2007, 23:56
Locatie: s-Gravenhage

Re: Hypex Fusion Plate amps

Berichtdoor ray5150 » vr 01 mei 2020, 20:06

Zouden ze niet te warm kunnen worden ?

Gebruikersavatar
Shadow
Berichten: 11060
Lid geworden op: vr 28 jan 2011, 20:56
Locatie: Vlissingen

Re: Hypex Fusion Plate amps

Berichtdoor Shadow » vr 01 mei 2020, 20:08

ray5150 schreef:Zouden ze niet te warm kunnen worden ?


Volgens mij liggen ze in zijn toepassingen, dus ja, dat zou zeer goed kunnen.

Gebruikersavatar
holco
Berichten: 969
Lid geworden op: za 14 jan 2006, 21:10
Locatie: Capelle aan den IJssel

Re: Hypex Fusion Plate amps

Berichtdoor holco » vr 01 mei 2020, 21:12

Op zich geen probleem als het om een omgebouwde zou gaan, zal dan de rekening moeten betalen that's all.

Dynky schreef:Ergens nog een "geluk" dat het de plate van je center is, als het één vd mains was geweest moest je nou weer alles op-/ombouwen naar de originele plate, aangezien die zijn omgebouwd in Modushop kasten, toch?

Gebruikersavatar
holco
Berichten: 969
Lid geworden op: za 14 jan 2006, 21:10
Locatie: Capelle aan den IJssel

Re: Hypex Fusion Plate amps

Berichtdoor holco » vr 01 mei 2020, 21:15

De koeling zit wel snor :wink:

20200307-144536.jpg
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.

Gebruikersavatar
holco
Berichten: 969
Lid geworden op: za 14 jan 2006, 21:10
Locatie: Capelle aan den IJssel

Re: Hypex Fusion Plate amps

Berichtdoor holco » vr 01 mei 2020, 21:18

En feitelijk heb ik tot nu toe 2x een probleem gehad, ik kreeg de eerste keer de FA 253 gerepareerd terug maar het probleem zat er nog in en toen is hij omgeruild voor een nieuwe.

Gebruikersavatar
holco
Berichten: 969
Lid geworden op: za 14 jan 2006, 21:10
Locatie: Capelle aan den IJssel

Re: Hypex Fusion Plate amps

Berichtdoor holco » vr 01 mei 2020, 21:21

Dan vraag ik mij wel af hoe het net een versterker kan slopen :-k

Buiten dat, ik gebruik een regenerator, veel schoner ga je het niet krijgen :D


Shadow schreef:
ds23man schreef:Ik heb er hier een stuk of acht, werken allemaal probleemloos.


Dat, plus het feit dat er volgens mij weinig problemen zijn met de rest van de gebruikers die niet hier komen, geeft wel aan dat dit gek is, je zou bijna denken dat er wat op het net zit te rommelen bij holco in de buurt?


Terug naar “Persberichten”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: CCBot en 0 gasten