Luister, kijk en leernamiddag bij Audiomanics

Alles over niet-commerciele events (zoals de DDIY), van mee te nemen spullen tot carpoolen

Moderator: Beheerdersteam

Forumregels
Zelbouwaudio.nl draagt evenementen een warm hart toe en is erg dankbaar voor eventuele donaties die eruit voortvloeien, maar is er op generlei wijze bij betrokken. De verantwoordelijkheid voor evenementen ligt dan ook bij de organisatoren ervan, ongeacht hun rol op deze website.
Nils_vn
Berichten: 868
Lid geworden op: do 23 nov 2006, 20:11
Locatie: Molenstede

Luister, kijk en leernamiddag bij Audiomanics

Berichtdoor Nils_vn » ma 05 feb 2007, 11:31

Wat begon (en eindigde) als een mooie zonnige dag, monde uit in Den Helder, een stadje zo'n 300km ten noorden van ondertekende's woonplaats.

Binnengekomen vielen mn ogen vrijwel onmiddellijk op de gloeiende buisjes van de 'Audion' toch wel een zéér net staaltje freeswerk en symetrische opbouw.

Na wat naar beide Khorn en Gallehus samen geluisterd te hebben, werden enkel de Gallehus ten hoor gegooid.
Zéér vraai geluidsbeeld, mooi gedetaileerd, en stereobeeld dat overal in de kamer toch wel goed uitkwam, ook al staan deze relatief kort bij elkaar in het midden van de kamer. Alles klok mooi gelijkmatig, nooit vermoeidend, schel of schreeuwerig. Bovenal erg gedetaileerd.

Na enkele koffies, appeltaart en spelen met de Behringer, passeerden koolstof strengen en lederen interlinks de revue, allemaal zéér netjes in elkaar getoverd.

Ook nog een demo voorgeschoteld gekregen van de freesbank. Knap in elkaar gestoken apparaat, dat duidelijk een hele weg opend naar verscheidene constructies.

Het was zeker een erg leerrijke dag, diegenen die de hoorns niet gehoord hebben, hebben ongelijk. Niets dan supperlatieven voor deze geluidsbakken!

De jongedame was zelfs zeer onder de indruk, dat zelfs de afmetingen geen bezwaar meer vormen. Als zij mocht beslissen, kwamen er onmiddelijk hoorns op het toneel.

Hier nog enkele plaatjes:

De Gallehus in volle glorie
Afbeelding
Waf factor? Zit wel snor.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Moooooooi!
Afbeelding
Afbeelding

Tot slot enkele plaatjes van mijn luisterruimte/woonkamer

Afbeelding
Afbeelding

eindtrap:
Afbeelding
Afbeelding

Terug naar “DIY Events door leden”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: CCBot en 0 gasten