JUBILEUM EDITIE!! Luisterdag Breda nummer 10!!!!

Alles over niet-commerciele events (zoals de DDIY), van mee te nemen spullen tot carpoolen

Moderator: Beheerdersteam

Forumregels
Zelbouwaudio.nl draagt evenementen een warm hart toe en is erg dankbaar voor eventuele donaties die eruit voortvloeien, maar is er op generlei wijze bij betrokken. De verantwoordelijkheid voor evenementen ligt dan ook bij de organisatoren ervan, ongeacht hun rol op deze website.
Gebruikersavatar
Wowly
Beheerder
Berichten: 8351
Lid geworden op: vr 19 nov 2004, 18:56
Locatie: Budel

JUBILEUM EDITIE!! Luisterdag Breda nummer 10!!!!

Berichtdoor Wowly » do 20 mar 2014, 15:40

Dit jaar een jubileum editie!!! het is namelijk de 10e keer!!!! (wie had dat gedacht toen we met z'n 15-en begonnen....)

Planning: 24 mei 2014
Lokatie: Gemeenschapshuis Beemdentil te Breda
Tijd: 9.00 - 22.00 (8.30 voor degene die hun sets alvast willen opzetten)
Het avondeten zal waarschijnlijk weer door Antonio's pizzalijn worden verzorgd. Het middageten overigens zelf meenemen.

Er word dit jaat iets meer door mij geregeld op verzoek van leden, maar voor de rest is het jullie dag: het wordt zo mooi als jullie zelf ervan maken....
Mochten er leden zijn die een workshop, winkeltje in 2ehands spulletjes, winkeltje van sponsoren oid willen regelen dan hoor ik dat ook graag, en zullen we samen kijken hoe we een en ander zullen aanpakken en of ik een en ander moet regelen om alles in orde te maken.
Dit jaar wel een inschrijflijst
Je komt wanneer je zin hebt, of het nu pas 15.00 is of al om 8.30 en je blijft tot in de late uurtjes; entree blijft gelijk.
Als je spullen kan meenemen kan je dat in dit draadje aangeven, dat pas de ik de post met EQUIPMENT aan!!

Verdere nieuwtjes volgen nog in dit draadje!

Zoals andere jaren; bezoekers MOETEN lid zijn van ZBA!(natuurlijk, ik heb ook voor nieuwe leden welke geen goede nick kunnen verzinnen een service: ik verzin het ter plekke voor je :lol: )


Jan aka Wowly

PS: lid worden doe je simpelweg door je in te schrijven op dit forum......

EDIT: officieel is het niet de 10e keer kwam ik erachter op instigatie van Pjotr, blijkbaar zijn we van 1e naar 3e luisterdag gegaan destijds...... Maargoed, omdat we ze vanaf die tijd wél goed hebben genoemd houden we de 10e luisterdag aan :mrgreen:Aan deze luisterdag verwante links:
- aangeven dat je komt
- opgeven welke apparatuur je meebrengt (dit topic)
- plaatsje reserveren voor een van de luisterstints
- carpooltopic

Gebruikersavatar
Wowly
Beheerder
Berichten: 8351
Lid geworden op: vr 19 nov 2004, 18:56
Locatie: Budel

Re: JUBILEUM EDITIE!! Luisterdag Breda nummer 10!!!!

Berichtdoor Wowly » do 20 mar 2014, 15:40

DATUM
24 MEI 2014

TIJD
9.00 - 22.00 (8.30 voor degene die veel moeten sjouwen natuurlijk...)

Wordt opnieuw gehouden in Breda, samen met iedereen van het forum. Ik ben dan wel de organisator, maar vele leden van het ZBA helpen op de dag zelf actief mee, de apparatuur komt van leden van het ZBA, leden komen uit alle streken en landen van het ZBA (oke, de antillen niet meegerekend, alhoewel......).
Ook deze keer trekken we de dag door naar de avond, waartussen een etentje gepland staat (zeer waarschijnlijk PIZZA!!) zodat we met z'n allen ook van de anderen geneugten van het leven gaan genieten.

DOELSTELLING
- je mag op je gemak luisteren naar alle creatie's van de forumleden
- je mag/moet je eigen muziek meenemen en afspelen als de setmaster dit toestaat (setmaster = degene die zorgt voor de set, meestal (een deel van) de eigenaar(s))
- je mag gezellig onderling praten of je favoriete hobby, of anderszins
- je mag nu eindelijk eens In Real Life (IRL) je medeforummer ontmoeten
- je mag nu eindelijk eens een gezicht plakken op de nick van je medeforummer
- je mag gezellig aanschuiven aan de etenstafel
- je mag gezellig onder het genot van een koud of warm drankje nagenieten van het eten
- je mag zoveel commentaar leveren of complimentjes weggeven aan allerhande creatie's
- je mag je 2ehands meuk verkopen
- je mag anderen wat moeilijke modificatie's laten uitvoeren aan je eigen apparatuur indien je daar zelf niet toe in staat bent
- je mag je eigen creatie's matchen aan de meest compromisloze, of mooie, of bestklinkende creatie van een ander (mits met zijn toestemming)
- je mag..........een fijne dag hebben met medehobby-isten, en daarna naar huis gaan met suizend hoofd van de indrukken en de thuisblijvers lekkermaken met de mooiste en interessantste verhalen van de ZBA luisterdag

REGELS
Er zijn ook enkele zaken die niet mogen:
- in principe zijn alle LEDEN welkom op de luisterdag
- Andere apparatuur aanraken/instellen/veranderen/beschadigen zonder toestemming van de eigenaar. Indien hierdoor schade word gemaakt EIS ik dat je dit aangeeft bij de eigenaar zodat evt schade kan worden verhaald op een WA-verzekering
- De raad van de organisatoren in de wind slaan
- Mensen onjuist bejegenen, ook al kun je elkaar op het forum niet uitstaan. Pittige discussie's blijven op het forum, al is de luisterdag bij uitstek bekend om zijn enorme verduidelijking van karakters van leden. Peace and love weet je wel.
- Probeer anderen te respecteren als er wat serieuzer wordt geluisterd, dus, snaveltjes toe als degene die net zijn muziekje heeft opgezet ingespannen zit te luisteren. Mocht deze persoon ondertussen rustig verder keuvelen is het geen probleem om lekker mee te kleppen haha.
- Ik geef bij deze aan dat ik, nog de organisatie van gemeenschapshuis Beemdentil niet verantwoordelijk is voor enig schade of diefstal toegebracht aan je eigendommen. Zie punt 2 van de regels: ik EIS dat je, indien je schade veroorzaakt of ziet dat iemand schade veroorzaakt dit komt melden bij mij of de betreffende eigenaar.

OPZET
Dit jaar worden 2 ruimtes gebruikt om luistersessie's te houden. Hieronder zal de indeling met luisterstints straks worden geplaatst.
Ook probeer ik een gast spreker uit te nodigen als het lukt. Dit hangt een beetje af van het feit of deze financieele voorwaarden hebben die ik moet kunnen dragen. EDIT: helaas niet gelukt.....
In de avond ga ik een demo doen met beeld erbij. Zoek hiervoor nog een mooie surroundset met versterking. Ik kan desnoods voor een 2.1 set zorgen, maar 5.1 is natuurlijk gaaf....

Equipment
Zie onderstaande reply

KOSTEN
De bijdrage in de kosten van de luisterdag zijn gesteld op 7,50 euro. De kosten van het eten zijn nog niet meegerekend, deze zijn 4,5 euro voor een medium of 6,5 voor een italian size pizza. Het entree-bedrag word na het openingspraatje of later bij aankomst aan de organisator gegeven zodat je je sticker krijgt waarop je nick en naam staat. De bijdrage is dermate laag omdat we gebruik kunnen maken van een gemeenschapshuis. Dit houd dan wel in dat we gebruik MOETEN maken van de drinkgelegenheid van het gemeenschapshuis. Eerdere deelnemers zullen be-amen dat deze kosten laag zijn, maar van groot belang voor het gemeenschapshuis.
De kosten voor het eten worden betaald aan de pizzabezorger.

Ik zal een apart potje maken voor donaties aan het forum.

LOKATIE
Gemeenschapshuis Beemdentil
Gageldonksepad 5
4824PP Breda


Jan aka Wowly

Gebruikersavatar
Wowly
Beheerder
Berichten: 8351
Lid geworden op: vr 19 nov 2004, 18:56
Locatie: Budel

Re: JUBILEUM EDITIE!! Luisterdag Breda nummer 10!!!!

Berichtdoor Wowly » do 20 mar 2014, 15:40

ETEN / DRINKEN

Drinken
De bijdrage voor de dag is dermate laag omdat we gebruik kunnen maken van een gemeenschapshuis. Dit houd dan wel in dat we gebruik MOETEN maken van de drinkgelegenheid van het gemeenschapshuis. Eerdere deelnemers zullen be-amen dat de kosten van deze versnaperingen laag zijn, maar van groot belang voor het gemeenschapshuis.

Eten
Middageten: je eigenste bammetjes meenemen!
Avondeten: om 16.00 ga ik (onder voorbehoud) Antonio's pizza bellen. Moet hem nog eens bellen voor de exacte prijzen dus onderstaande prijzen zijn nog even onder voorbehoud maar geven een indicatie. is gefikst: weer dezelfde prijs als vorig jaar!!!
Antonio's pizzalijn is een echte italiaan die de pizza's nog met de hand maakt (ipv de voorbereide en ingevroren pizza's van domino's).Gezien de overheerlijke pizza's afgelopen jaar is hij nu onze audio-hofleverancier van de luisterdag. Voordeel is dat we kunnen kiezen nu uit een traditionele (dunne bodem) pizza of een (dikke) amerikaanse bodem....

Prijzen:
alle small size pizza's 4,5 euro........(25 cm pizza)
alle italian size pizza's 6,5 euro........(29 cm pizza)

Kijk alvast even op de website welke je wil hebben, zodat ik op de dag zelf vóór 4 uur de bestelling kan doorbellen. Hij gaat vanavond in ieder geval meer deeg maken zodat het mooi kan rijzen voor morgen.
Ik heb destijds, als ik de pizza's afhaalde vaak genoeg gezien hoe hij zo'n pizza in elkaar zet; het is maar een klein baasje maar hij gaat tekeer als een dolle met dat deeg hahaha. Mooi om te zien...
Enfin, ik blij dat ik deze tijden van crises de hobby-ist nog kan helpen met een lekker pizza voor een mooi bedrag :wink:
Oja, als je wat anders wil bestellen bij hem heb ik met hem afgesproken dat je dan wel de volle mep betaald.

Er is een bardame aanwezig welke jullie afgelopen jaar alleraardigst vond: ze kijkt er naar uit...

Jan

Gebruikersavatar
Wowly
Beheerder
Berichten: 8351
Lid geworden op: vr 19 nov 2004, 18:56
Locatie: Budel

Re: JUBILEUM EDITIE!! Luisterdag Breda nummer 10!!!!

Berichtdoor Wowly » do 20 mar 2014, 15:40

PRESENTATIE

Het zou fijn zijn als iedereen voor zijn apparatuur een presentatieblaadje wil invullen. dat kan dan mooi voor het onderdeel staan. Bijvoorbeeld: "Buizenversterker, push pull, die-en-die buizen, zus en zo opgebouwd" en ga zo maar door. Vorig jaar hebben veel leden hieraan gehoor gegeven. Het was heerlijk bladeren door de boekwerken van sommigen tijdens het luisteren naar zijn set!

Een format hiervoor, als je nog geen presenteerblaadje hebt, downloaden en uitprinten. Het is een WORD-document (Office 2003) waaronder je alles kunt intypen. Of gewoon uitprinten en met pen erbij schrijven natuurlijk.

Zo word het nóg leuker en leerzamer dan het al was.

Héél erg bedankt voor je moeite!

Jan aka Wowly
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.

Gebruikersavatar
Wowly
Beheerder
Berichten: 8351
Lid geworden op: vr 19 nov 2004, 18:56
Locatie: Budel

Re: JUBILEUM EDITIE!! Luisterdag Breda nummer 10!!!!

Berichtdoor Wowly » do 20 mar 2014, 15:41

PROGRAMMA


8.30: opening gebouw voor mensen die spullen meebrengen

9.00: opening gebouw voor bezoekers

9.30: Openingstoespraak door mij :D

10.00: start 1e luisterstint op verdieping
11.30: einde 2e luisterstint op verdieping

12.00: Start workshop meten van luidsprekers en evt simulatie van filter door John P (zoek nog een cameraman om dit vast te leggen zodat we dit kunnen vastleggen voor de achterblijvers!!!)
12.45: einde workshop

13.00: uitreiking speakers/versterker etc van het jaar 2013!!!!

13.15: Start workshop of presentatie
14.00: einde workshop of presentatie


14.00: start 2e luisterstint op verdieping
15.30: einde 2e luisterstint op verdieping

16.00: deadline inleveren pizzabehoefte bij mij

17.30: avondeten pizza!!!

19.00: start Beeld en geluidsdemo grote zaal

einde?????vorig jaar haalden we half 11....het bleef lang gezellig hahaha!


Ergens in dit plaatje komt mogelijk nog een presentatie door een gerennomeerd specialist, maar die moet ik nog eerst zien te regelen

Gebruikersavatar
Wowly
Beheerder
Berichten: 8351
Lid geworden op: vr 19 nov 2004, 18:56
Locatie: Budel

Re: JUBILEUM EDITIE!! Luisterdag Breda nummer 10!!!!

Berichtdoor Wowly » do 20 mar 2014, 17:00

Equipment

Mocht je wat mee kunnen nemen dan kan je dat hieronder aangeven

DS23man Ultrazoom!!! en de 4 schaar wentel van Kverneland
Ray iets...
Motorfret L'Orfeo sp en Marantz UD7007 br
Jeroen_D : Peerless/seas set sp
Meanman Naksa 80 Amp en evt Aspen Amp LF100
Motoindo 542 MFB luidspreker op basis van de DHCP module en 546 MFB op basis van de 2013.01 module
BertDB ESS Sabre DAC
Sander 1238 cs4398 usb dac
Harryeng Ncore 6 kanaals versterker, Harray dezelfde drivers in versie 2, cornerwoofers XL
Asterduc ???
Dan 2 x Hypex AS2.100 D
Muug HKDAC deksel en de Annastasia
GerardJ: Zelfbouw AMT's!!!
Asterduc: ScanSpeak fullrange driver 5F-8422T01

Gebruikersavatar
Wowly
Beheerder
Berichten: 8351
Lid geworden op: vr 19 nov 2004, 18:56
Locatie: Budel

Re: JUBILEUM EDITIE!! Luisterdag Breda nummer 10!!!!

Berichtdoor Wowly » do 20 mar 2014, 17:00

res

Gebruikersavatar
ds23man
Ook commercieel actief
Berichten: 19776
Lid geworden op: za 05 sep 2009, 18:46
Locatie: Bananenrepubliek

Re: JUBILEUM EDITIE!! Luisterdag Breda nummer 10!!!!

Berichtdoor ds23man » do 20 mar 2014, 17:09

Ultrazooom!
Fusion Filterdesign

Gebruikersavatar
dre
Berichten: 13065
Lid geworden op: di 23 nov 2004, 20:55
Locatie: nerdwijk

Re: JUBILEUM EDITIE!! Luisterdag Breda nummer 10!!!!

Berichtdoor dre » do 20 mar 2014, 17:15

Links of rechts? :rofl:
потому что он может!

Gebruikersavatar
ds23man
Ook commercieel actief
Berichten: 19776
Lid geworden op: za 05 sep 2009, 18:46
Locatie: Bananenrepubliek

Re: JUBILEUM EDITIE!! Luisterdag Breda nummer 10!!!!

Berichtdoor ds23man » do 20 mar 2014, 17:30

dre schreef:Links of rechts? :rofl:


Voor jou speciaal alleen een center! :mrgreen:
Fusion Filterdesign

Gebruikersavatar
meanman64
Berichten: 1961
Lid geworden op: di 31 jul 2007, 23:41
Locatie: peer belgium

Re: JUBILEUM EDITIE!! Luisterdag Breda nummer 10!!!!

Berichtdoor meanman64 » do 20 mar 2014, 18:34

13.15: Start workshop tekenen met Eagle door Meanman (zoek nog een cameraman om dit vast te leggen zodat we dit kunnen vastleggen voor de achterblijvers!!!)


Hallo Jan,
Het is de bedoeling dat ik les wil volgen niet geven :oops:

Gebruikersavatar
ds23man
Ook commercieel actief
Berichten: 19776
Lid geworden op: za 05 sep 2009, 18:46
Locatie: Bananenrepubliek

Re: JUBILEUM EDITIE!! Luisterdag Breda nummer 10!!!!

Berichtdoor ds23man » do 20 mar 2014, 18:48

meanman64 schreef:13.15: Start workshop tekenen met Eagle door Meanman (zoek nog een cameraman om dit vast te leggen zodat we dit kunnen vastleggen voor de achterblijvers!!!)


Hallo Jan,
Het is de bedoeling dat ik les wil volgen niet geven :oops:


:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Fusion Filterdesign

Gebruikersavatar
Wowly
Beheerder
Berichten: 8351
Lid geworden op: vr 19 nov 2004, 18:56
Locatie: Budel

Re: JUBILEUM EDITIE!! Luisterdag Breda nummer 10!!!!

Berichtdoor Wowly » do 20 mar 2014, 18:55

Da's lekker dan. Ik had het echt anders gelezen..... Dan haal ik hem weer weg.

Gebruikersavatar
ray5150
Berichten: 21867
Lid geworden op: vr 13 apr 2007, 23:56
Locatie: s-Gravenhage

Re: JUBILEUM EDITIE!! Luisterdag Breda nummer 10!!!!

Berichtdoor ray5150 » do 20 mar 2014, 19:15

Ik ga iets van apparatuur meenemen, kweet alleen nog niet wat... :shock: 8-[

Gebruikersavatar
Walt
Berichten: 8284
Lid geworden op: vr 24 feb 2006, 13:33

Re: JUBILEUM EDITIE!! Luisterdag Breda nummer 10!!!!

Berichtdoor Walt » do 20 mar 2014, 19:44

PA setje? Leuk voor bij de pizza's buiten...!

Groetjes Walter

Gebruikersavatar
ds23man
Ook commercieel actief
Berichten: 19776
Lid geworden op: za 05 sep 2009, 18:46
Locatie: Bananenrepubliek

Re: JUBILEUM EDITIE!! Luisterdag Breda nummer 10!!!!

Berichtdoor ds23man » do 20 mar 2014, 19:47

Vernam net per PB dat Ray gaat zingen tijdens het diner! :mrgreen:
Fusion Filterdesign

Gebruikersavatar
Pjotr
Berichten: 19751
Lid geworden op: do 26 aug 2004, 18:34
Locatie: bollenstreek

Re: JUBILEUM EDITIE!! Luisterdag Breda nummer 10!!!!

Berichtdoor Pjotr » do 20 mar 2014, 19:48

Wowly schreef:Dit jaar een jubileum editie!!! het is namelijk de 10e keer!!!! (wie had dat gedacht toen we met z'n 15-en begonnen....)

Planning: 24 mei 20143
Lokatie: Gemeenschapshuis Beemdentil te Breda
Tijd: 9.00 - 22.00 (8.30 voor degene die hun sets alvast willen opzetten)

Sorry Jan, maar dat vind toch te ver in de toekomst. Geen idee waar ik tegen die tijd zal zijn, maar ik heb zo het idee dat ik dan audio minder van belang vind :lol:

B.t.w. de 10e editie? Het forum zelf bestaat nog niet zo lang (wel bijna), of werden er destijds meerdere per jaar georganiseerd?
Laatst gewijzigd door Pjotr op do 20 mar 2014, 19:53, 3 keer totaal gewijzigd.
Peter de Jong

Gebruikersavatar
Motorfret
Berichten: 256
Lid geworden op: zo 31 okt 2004, 23:04
Locatie: omg. nijmegen

Re: JUBILEUM EDITIE!! Luisterdag Breda nummer 10!!!!

Berichtdoor Motorfret » do 20 mar 2014, 19:50

had 't ook al bij het aanmelden gemeld:
de orfeo's moesten mee van de organiserende 'baas' :mrgreen: :sure:

Gebruikersavatar
Wowly
Beheerder
Berichten: 8351
Lid geworden op: vr 19 nov 2004, 18:56
Locatie: Budel

Re: JUBILEUM EDITIE!! Luisterdag Breda nummer 10!!!!

Berichtdoor Wowly » do 20 mar 2014, 19:51

precies!!!! hahaha, Wel gaaf hoor. ben van plan hem in te zetten bij de luisterstints, wat vind je daarvan?

Gebruikersavatar
Motorfret
Berichten: 256
Lid geworden op: zo 31 okt 2004, 23:04
Locatie: omg. nijmegen

Re: JUBILEUM EDITIE!! Luisterdag Breda nummer 10!!!!

Berichtdoor Motorfret » do 20 mar 2014, 20:11

ik vind het prima.
als er nog een knappe versterker is waar ik ze op kan aansluiten...gaarne.
bron kan ik meenemen (Marantz UD7007)

Gebruikersavatar
jeroen_d
Ook commercieel actief
Berichten: 11249
Lid geworden op: za 28 aug 2004, 1:21

Re: JUBILEUM EDITIE!! Luisterdag Breda nummer 10!!!!

Berichtdoor jeroen_d » vr 21 mar 2014, 17:11

Ik heb thuis mijn Peerless sub/sat systeem opgedoekt. Dat bestaat uit speakers die direct door een home theater set kunnen worden aangestuurd. Als er belangstelling is wil ik het wel meenemen. Het systeem speelt op een hoog kwaliteitsniveau. Het bevat Peerless XLS-12 subs, Peerless HDS 134 midwoofer en SEAS millennium tweeter. Ik heb er echter geen aansturing meer voor zoals die verzorgd kan worden door een HT systeem of anders een 4-kanaals eindtrap met DSP ervoor. Het is wel ouwe meuk natuurlijk, het dateert van 2004-5. Past op zich wel mooi bij een 10-jarig jubileum.
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.
Logica brengt je van A naar B, verbeelding brengt je overal. Albert Einstein (1879 - 1955)

Gebruikersavatar
meanman64
Berichten: 1961
Lid geworden op: di 31 jul 2007, 23:41
Locatie: peer belgium

Re: JUBILEUM EDITIE!! Luisterdag Breda nummer 10!!!!

Berichtdoor meanman64 » za 22 mar 2014, 3:11

Equipment

Mocht je wat mee kunnen nemen dan kan je dat hieronder aangeven

DS23man Ultrazoom!!!
Ray iets...
Motorfret L'Orfeo
meanman64 Naksa 80 amp
Laatst gewijzigd door meanman64 op za 22 mar 2014, 16:20, 1 keer totaal gewijzigd.

Gebruikersavatar
Motorfret
Berichten: 256
Lid geworden op: zo 31 okt 2004, 23:04
Locatie: omg. nijmegen

Re: JUBILEUM EDITIE!! Luisterdag Breda nummer 10!!!!

Berichtdoor Motorfret » za 22 mar 2014, 11:56

meanman64 schreef:Equipment

Mocht je wat mee kunnen nemen dan kan je dat hieronder aangeven

DS23man Ultrazoom!!!
Ray iets...
Motordret L'Orfeo
meanman64 Naksa 80 amp


@meanman64: ik zoek nog een amp om de Orfeo's mee aan te sturen die dag, maar zelfs buiten dat; lijkt me een mooie combo die ik zelf ook graag zou willen hebben thuis. Als jij het ook ziet zitten zouden we eea kunnen combineren op de luisterdag ?!

Gebruikersavatar
meanman64
Berichten: 1961
Lid geworden op: di 31 jul 2007, 23:41
Locatie: peer belgium

Re: JUBILEUM EDITIE!! Luisterdag Breda nummer 10!!!!

Berichtdoor meanman64 » za 22 mar 2014, 13:06

Motorfret schreef:
meanman64 schreef:Equipment

Mocht je wat mee kunnen nemen dan kan je dat hieronder aangeven

DS23man Ultrazoom!!!
Ray iets...
Motordret L'Orfeo
meanman64 Naksa 80 amp


@meanman64: ik zoek nog een amp om de Orfeo's mee aan te sturen die dag, maar zelfs buiten dat; lijkt me een mooie combo die ik zelf ook graag zou willen hebben thuis. Als jij het ook ziet zitten zouden we eea kunnen combineren op de luisterdag ?!

Geen probleem,ik wou het al zelf voorstellen maar je was me voor O:)
Als het lukt breng ik ook mijn LF100 mee eveneens een Aspen Amp(Hugh Dean)

Gebruikersavatar
avdboom
Berichten: 675
Lid geworden op: wo 14 mar 2012, 19:25
Locatie: Alphen aan den Rijn

Re: JUBILEUM EDITIE!! Luisterdag Breda nummer 10!!!!

Berichtdoor avdboom » zo 23 mar 2014, 0:05

Motorfret schreef:
meanman64 schreef:Equipment

Mocht je wat mee kunnen nemen dan kan je dat hieronder aangeven

DS23man Ultrazoom!!!
Ray iets...
Motordret L'Orfeo
meanman64 Naksa 80 amp


@meanman64: ik zoek nog een amp om de Orfeo's mee aan te sturen die dag, maar zelfs buiten dat; lijkt me een mooie combo die ik zelf ook graag zou willen hebben thuis. Als jij het ook ziet zitten zouden we eea kunnen combineren op de luisterdag ?!

+1 :D


Terug naar “DIY Events door leden”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: CCBot en 0 gasten